Imposante lijst UFC-vechters die doping gebruikten gepubliceerd Nieuws
Nieuws

Imposante lijst UFC-vechters die doping gebruikten gepubliceerd

Imposante lijst UFC-vechters die doping gebruikten gepubliceerd
Imposante lijst UFC-vechters die doping gebruikten gepubliceerd

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Bellator debutant Falco Neto betrapt is op doping.

Neto kreeg kreeg voor zijn doping misbruik slechts 6 maanden schorsing. De UFC daarentegen straft vechters die betrapt worden op het gebruik van verboden middelen significant hoger.

De nieuws site MMA Insiders deed onderzoek en publiceerde een imposante lijst met doping overtreders bj de UFC, opvallend is dat er zeer grote namen in het rijtje staan.

Grote verschillen

Zo komen kampioenen als Khabib Nurmagomedov op de lijst voor, maar ook een Nate Diaz die binnenkort zijn comeback maakt na een jarenlange afwezigheid. UFC staat bekend om haar strenge controles ook buiten de competitie en worden vechters zelfs thuis getest.

BEKIJK: Hier de lijst met doping overtreders bij de UFC

Bij Bellator is het allemaal iets vager volgens MMA Insiders, zij onthullen dan ook dat een allegaartje van controleurs aangesteld door de licentie gevers, de testen uitvoeren. Een interessant gegeven wat het verschil tussen de UFC een Bellator duidelijk weergeeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws