?? ?? Ilias Bulaid treft moeilijke Fransman op 5 november in Dublin MMA Nieuws
MMA Nieuws

?? ?? Ilias Bulaid treft moeilijke Fransman op 5 november in Dublin

?? ?? Ilias Bulaid treft moeilijke Fransman op 5 november in Dublin

Ilias Bulaid, maakt zijn rentree naar de Bellator MMA-kooi op 5 november in Dublin, Ierland. De Nederlands-Marokkaanse vechter treft de Fransman Georges Sasu. Bulaid treed voor de derde keer op voor de Amerikaanse vechtsport organisatie.

In 2019 maakte Bulaid de overstap van het kickboksen naar het MMA-vechten. De jonge vechter maakte een succesvol debuut bij Bellator en er wordt verwacht dat hij een toekomstige titelkanshebber zal zijn. Naast Bulaid vecht nog een Nederlander op het evenement in de 3Arena in Dublin, Brian Hooi zal zijn debuut maken en treft Daniele Scatizzi.

Kampioen materiaal

Wat de rivaal van Bulaid betreft deze debuteert bij Bellator, maar is geen groentje en wordt als een moeilijke tegenstander gezien. Bij de 100% Fight Organisatie werd de Fransman kampioen. Op de Palmares van Sasu staan vier winsten tegenover twee verliezen. Bulaid is niet de enige topkickbokser die zich toelegt op het MMA, vandaag werd bekend dat voormalig Glory Kampioen Murthel Groenhart bij LFL MMA zijn eerste wedstrijd zal vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws