🇲🇦 🇳🇱 Ilias Bulaid treft moeilijke Fransman op 5 november in Dublin
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🇲🇦 🇳🇱 Ilias Bulaid treft moeilijke Fransman op 5 november in Dublin

🇲🇦 🇳🇱 Ilias Bulaid treft moeilijke Fransman op 5 november in Dublin

Ilias Bulaid, maakt zijn rentree naar de Bellator MMA-kooi op 5 november in Dublin, Ierland. De Nederlands-Marokkaanse vechter treft de Fransman Georges Sasu. Bulaid treed voor de derde keer op voor de Amerikaanse vechtsport organisatie.

In 2019 maakte Bulaid de overstap van het kickboksen naar het MMA-vechten. De jonge vechter maakte een succesvol debuut bij Bellator en er wordt verwacht dat hij een toekomstige titelkanshebber zal zijn. Naast Bulaid vecht nog een Nederlander op het evenement in de 3Arena in Dublin, Brian Hooi zal zijn debuut maken en treft Daniele Scatizzi.

Kampioen materiaal

Wat de rivaal van Bulaid betreft deze debuteert bij Bellator, maar is geen groentje en wordt als een moeilijke tegenstander gezien. Bij de 100% Fight Organisatie werd de Fransman kampioen. Op de Palmares van Sasu staan vier winsten tegenover twee verliezen. Bulaid is niet de enige topkickbokser die zich toelegt op het MMA, vandaag werd bekend dat voormalig Glory Kampioen Murthel Groenhart bij LFL MMA zijn eerste wedstrijd zal vechten.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page