'Ik wil zijn kinderen opeten!' UFC-ster McGregor bedreigt Khabib MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik wil zijn kinderen opeten!' UFC-ster McGregor bedreigt Khabib

'Ik wil zijn kinderen opeten!' UFC-ster McGregor bedreigt Khabib

Schijnbaar een permanente vijand, gaf Khabib de voormalig ongeslagen 29-0 UFC lichtgewicht koning onlangs commentaar op McGregor's verwijderde tweets over diens vader. Dit viel niet zo goed bij McGregor. De Ier reageerde op twitter en verwijderde later wederom het bericht, deze werd echter vastgelegd.

'Ik wil zijn kinderen opeten!' UFC-ster McGregor bedreigt Khabib

"Ik wil zijn kinderen opeten!!!!" Was te lezen nu verwijderde tweet van McGregor, over Khabib. ,,Wanneer heeft hij ze voor het laatst in het echt gezien? Zijn vrouw ? Moeder?", schreef McGregor. ,,Wat denk je ervan om voor de verandering wat tijd met je kinderen en familie door te brengen en mijn naam uit je mond te houden, terwijl je ergens weer vast komt te zitten en de volgende keer misschien niet zoveel geluk hebt."

McGregor blijft vervelend

De beruchte haat tussen Conor McGregor en "The Eagle" gaat terug tot UFC 205 in november 2016, zo niet eerder. McGregor zou de lichtgewicht titel winnen door Eddie Alvarez die nacht te verslaan, terwijl Khabib in de voorrondes vocht en Michael Johnson versloeg.

McGregor blijft op Khabib in hameren in wat een oeverloze strijd blijkt te zijn. De Rus is met pensioen en McGregor zal lange tijd uitgeschakeld zijn door de gruwelijk beenbreuk die hij opliep. McGregor vocht voor het laatst tijdens UFC 264 in juli, toen hij voor de derde keer met Dustin Poirier de strijd aanging en wederom verloor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws