'Ik wil haar': Reuzin daagt ongeslagen MMA-kampioen uit - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik wil haar’: Reuzin daagt ongeslagen MMA-kampioen uit

‘Ik wil haar’: Reuzin daagt ongeslagen MMA-kampioen uit

'Ik wil haar': Reuzin daagt ongeslagen MMA-kampioen uit

Gabi Garcia daagt ongeslagen PFL kampioen Kayla Harrison uit: “Ik wil met haar vechten” zegt de Braziliaanse die haar zinnen op de Amerikaanse heeft gezet.

De Braziliaanse Garcia, een zwaargewicht, sprak met AG Fight en zei dat ze tegen Harrison wil vechten. Volgens Gacia heeft Harrison op het internet aangegeven interesse te hebben, maar ze zegt dat Harrison haar nu probeert te ontwijken.

,,Kayla (Harrison) kwam op internet om shit te praten, Julia Budd (ex-Bellator-kampioen) ook. Ik accepteerde al deze gevechten, maar zij (Kayla) zei altijd dat ik een gemakkelijk gevecht was. Dat ik geen techniek had om met haar te vechten”, zegt de spierbonk Garica. De Braziliaanse is zelfs bereidt te dalen in gewicht om met Harrison te knokken.

Stop met rennen

,,Wil je dat ik op gewicht kom? Ik sprak met mijn arts, om erachter te komen wat het minimumgewicht dat ik zou kunnen bereiken. Alles waar ze (Harrison. red.) om vroeg. Maar in werkelijkheid wil ze niet vechten”, zegt Garcia. Harrison zou zich willen testen tegen Garcia die een BJJ experts en bij het Japanse RIZIN de ene na de andere rivaal versloeg. Harrison verklaarde snel klaar te zijn met Garcia.

,,Dus als ik een heel gemakkelijk gevecht ben, waarom zou je dan niet met me vechten? Haar laatste tegenstander lijkt 11 keer te hebben verloren. Ik kom uit zeven overwinningen. Dus dan. Kayla, ik wil met je vechten. Dit is de eerste keer dat ik iemand uitdaag. Stop met rennen. “

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page