'Ik verpletter je': McGregor gewaarschuwd door UFC-kampioen Oliveira Nieuws
Nieuws

'Ik verpletter je': McGregor gewaarschuwd door UFC-kampioen Oliveira

'Ik verpletter je': McGregor gewaarschuwd door UFC-kampioen Oliveira

Charles Oliveira is nog maar een paar uur de kersverse UFC-lichtgewicht kampioen na het verslaan van Michael Chandler afgelopen nacht. Dit weerhoudt de Braziliaan er niet van UFC-ster Conor McGregor een uitdagende waarschuwing te geven.

Normaliter is het de kampioen die uitgedaagd wordt, in het geval tussen Oliveira en McGregor ligt dit anders. Oliveira sloeg terug naar McGregor na het veroveren van de UFC lichtgewicht titel afgelopen nacht. ,,Conor, maak je zorgen over Dustin, daarna zullen we erover praten", zei Oliveira na het gevecht.

Je praat teveel

McGregor en Poirier vechten 10 juli hun derde gevecht uit, de winnaar zal naar verwachting Oliveira onder ogen komen. ,,Conor, aangezien je zo stoer bent versla Dustin allereerst, kom dan naar Brazilië en ik zal je op je verpletteren", aldus Oliveria.

,,Eerst moet hij Dustin passeren. Hij is slechts een van die jongens die praat veel. Hij moet eerst Dustin verslaan." McGregor hintte op een gevecht met de nieuwe kampioen na Oliveira's tweede ronde TKO-overwinning op Michael Chandler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws