'Ik stop het gevecht niet zolang hij terugvecht en niet schreeuwt' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik stop het gevecht niet zolang hij terugvecht en niet schreeuwt' (video)

'Ik stop het gevecht niet zolang hij terugvecht en niet schreeuwt' (video)

Scheidsrechter Mark Smith ging watdieper in op stop regels in MMA. De taak van een scheidsrechter is nooit gemakkelijk. Gevuld met 'verdomd als je dat doet, verdoemd als je dat niet doet' momenten.

Bij MMA is dat niet anders. Ook twijfelachtige onderbrekingen zijn niet nieuw voor MMA. Maar hoelang moet je een vechter door laten knokken. Of stoppen als iemand bewusteloos raakt tijdens een verwurging.

Schreeuwen

In de recente Podcast met UFC coryfee en presentator Joe Rogan deed Smith uit de doeken hoe het in MMA meestal werkt. ,,Je wilt niet dat het gevecht te lang duurt om de vechter op de lange termijn de negatieve gevolgen te laten hebben", legde Smith uit.

,,Ik ga het gevecht niet stoppen tenzij een vechter compleet uitvalt. Als het een of andere onderwerping is, moet ik een ontwrichting zie. Of iets horen breken. Of, als je schreeuwt …" Aldus Smith die bij de UFC veel in de kooi staat als arbiter.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/deze-rico-uitdager-lijkt-toch-echt-geen-pannenkoek/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws