'Ik sla hem kapot!' Ruziënde UFC'ers ooit beste maatjes - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik sla hem kapot!’ Ruziënde UFC’ers ooit beste maatjes

‘Ik sla hem kapot!’ Ruziënde UFC’ers ooit beste maatjes

Colby Covington bespreekt de details van de oorsprong van zin vete met Jorge Masvidal: ‘We waren ooit beste vrienden’, zegt de knokker in een video interview. Nu zijn Covington en Masvidal bittere vijanden.

Ooit teamgenoten en goede vrienden, zijn de twee nu bittere rivalen met een groot gevecht in de nabije toekomst, het is gewoon wachten op de UFC om het te boeken. ,,Je weet hoe het gaat met veel van deze zogenaamde vetes: het is een en al hitte tot na het gevecht”, zegt Covington.

Ik pak hem echt aan

,,Maar tussen mij en Masvidal is het echt oorlog. We waren beste vrienden, onafscheidelijk, woonden een paar jaar samen, gewoon vrienden voor bijna een decennium,” zei Covington. ,,Denk je dat we deze dingen echt over elkaar zouden zeggen in de media? Als ik hem op straat zie, sla ik hem kapot het ziekenhuis in. “

Covington maakte heel duidelijk in het interview met James Lynch van MMA News duidelijk dat de vete het niet alleen echt is, maar ook heel persoonlijk. Bekijk de video (Engels) voor meer over de ruzie tussen Covington en Masvidal.

Over Vechtsport Info

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page