'Ik regel zijn begrafenis!' Beruchte UFC'er dreigt Nate Diaz te slopen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik regel zijn begrafenis!’ Beruchte UFC’er dreigt Nate Diaz te slopen

‘Ik regel zijn begrafenis!’ Beruchte UFC’er dreigt Nate Diaz te slopen

'Ik regel zijn begrafenis!' Beruchte UFC'er dreigt Nate Diaz te slopen

Khamzat Chimaev zal in september dit jaar tegenover Nate Diaz staan in diens laatste gevecht voor de UFC. Gisteren kwamen de twee topvechters het gevecht overeen. Chimaev echter beloofd Diaz niet onbeschadigd de UFC kooi uit te laten lopen.

Gisteren kwam het nieuws dat Khamzat Chimaev (11-0) en Nate Diaz (20-13) elkaar zullen ontmoeten op UFC 276. Chimaev heeft nu via zijn manager Majdi Shammas commentaar gegeven op de komende clash. Na maanden van drama tussen de UFC en Nate Diaz lijken ze eindelijk een akkoord te hebben bereikt (lees verder onder video).

Nate Diaz vroeg ​​al sinds april om de wedstrijd. Volgens een verklaring van het Nate Diaz-team is de ontmoeting met de Zweed iets waar de UFC-veteraan sinds april om heeft gevraagd. Tegelijkertijd heeft Diaz eerder gezegd dat hij Chimaev niet wilde omdat hij dacht dat de UFC hem niet respecteerde.

Hard gevecht

Wat Diaz deed veranderen, is onduidelijk. Vorig jaar zei hij het volgende tegen TMZ over de ontmoeting met de Zweed. Deze zegt gisteren; ,,Ik zal Nate Diaz zijn begrafenis regelen voor de UFC, het wordt een dodelijk gevecht”, aldus Chimaev. Aan het woord van Chimaev die de ene na de andere rivaal sloopte hoeft men niet te twijfelen.

Wat Diaz betreft deze zal zeker in zijn laatste UFC optreden willen imponeren en er met een knal uitgaan. Verwacht wordt dat Diaz hierna zal overstappen naar het boksen of een andere MMA-organisatie. Zo heeft Jake Paul al interesse getoond in een bokswedstrijd met Diaz.

Bekijk ook

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Zo doe je dat'

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! ‘Hier kan het’

De Oleksandr Usyk en Anthony Joshua rematch zal gratis te zien zijn

Jongen afgestraft voor slaan vrouw! ‘Zoon neemt wraak’ (Video)

Van vrouwen blijf je af en als je dan ook nog eens de moeder van een gespierde dude mept dan heb je een probleem

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page