'IK MIS JE PAPA': UFC kampioen Khabib's eerbetoon aan vader MMA Nieuws
MMA Nieuws

'IK MIS JE PAPA': UFC kampioen Khabib's eerbetoon aan vader

'IK MIS JE PAPA': UFC kampioen Khabib's eerbetoon aan vader
'IK MIS JE PAPA': UFC kampioen Khabib's eerbetoon aan vader

UFC kampioen Khabib Nurmagomedov verbreekt de stilte na de dood van zijn vader en coach,Abdulmanap Nurmagomedov.

Khabib Nurmagomedov, wiens vader Abdulmanap begin juli is overleden aan complicaties als gevolg van een Covid-19-infectie, is voor het eerst sinds het tragische nieuws op sociale media verschenen.

Abdulmanap Nurmagomedov, een wereldberoemde MMA-coach, stierf in een ziekenhuis in Moskou na een hartaanval op 3 juli. Dit nadat bij hem het dodelijke coronavirus was vastgesteld. De hartaanval vereiste een operatie, waarna hij tweemaal in een medisch veroorzaakte coma werd geplaatst.

Omhelsing

Khabib, die sinds het overlijden van zijn vader geen sociale media meer heeft gebruikt, verbrak woensdagavond de stilte. Hij plaatste een foto van zichzelf terwijl hij zijn vader omhelsde bij UFC 242.

De foto ging vergezeld van een citaat uit de koran in het Engels, Arabisch en Russisch: "En uw Heer heeft besloten dat u, behalve Hem, en aan ouders geen goede behandeling aanbidt. "

Niet alleen vader maar ook vriend

"Of een van hen of allebei ouderdom bereiken [terwijl] bij u, zeg niet tegen hen [zoveel als],' uff ', en stoot hen niet af, maar spreek tot hen een nobel woord. En laat tot hen de vleugel van nederigheid zakken uit genade en zeg: 'Mijn Heer, heb medelijden met hen terwijl zij mij opvoedden toen ik klein was. "

Na het citaat voegde Khabib ook een bericht in het Russisch toe. "Ik zal je missen Vader, je was een Vader, een vriend, broer en coach in één persoon. Je leerde me bijna alles wat ik weet, ik hoop dat je blij met me was. De tevredenheid van ouders is de tevredenheid van Allah. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws