'Ik maak je af!' UFC'ers Italiaanse temperament speelt op
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

UFC-middengewicht Marvin Vettori staat erom bekend woede te uiten tijdens prefight staredowns met zijn tegenstanders zonder duidelijke reden. Maar deze keer was zijn woede gerechtvaardigd, de Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan Paulo Costa.

De twee UFC’ers vechten morgennacht in Las Vegas tegen elkaar, maar dat ging de afgelopen dagen niet zonder slag of stoot. De irritatie van Vettori komt voort uit Costa’s gewichtsdebacle eerder deze week. Costa zei dat hij de limiet van 185 pond niet op tijd zou kunnen halen voor de weging van hedenochtend.

Fucking weegschaal

Vettori en Costa waren aanvankelijk gepland om elkaar te ontmoeten in de middengewicht divisie, waar ze normaal gesproken vechten, maar het gevecht werd veranderd in een gevecht van 195 pond en later een licht zwaargewicht gevecht (205 pond).

Tijdens het oog in oog moment vandaag ging het maar net goed tussen Vettori en Costa. Tijdens hun confrontatie vertelde Vettori Costa dat hij “verloor van de fucking weegschaal”, eraan toevoegend dat hij van plan was de Braziliaan te “af te maken” wanneer ze zaterdag in de Octagon stappen.

Bekijk ook

Kijk hier LIVE vandaag! ONE: Winter Warriors (Gratis)

ONE Championship: Winter Warriors wordt gratis live uitgezonden

‘Dit gaat fout, Jake Paul gaat klappen krijgen’

Jake Paul gaat het zwaar krijgen in zijn aanstaande gevecht.

Covid-19! ‘Zo wordt je beter’ UFC baas White geeft tips

ana White, de grote baas van de MMA-vechtsport organisatie UFC testte positief op COVID-19

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page