'Ik maak hem af!' Rus wil UFC kampioen Pereira slopen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik maak hem af!’ Rus wil UFC kampioen Pereira slopen

‘Ik maak hem af!’ Rus wil UFC kampioen Pereira slopen

Khamzat Chimaev wil het opnemen tegen de nieuwbakken UFC middengewicht kampioen Alex Pereira. De beruchte Rus zweert de voormalige Glory kampioen binnen slechts één ronde te verslaan.

Braziliaan Pereira versloeg zijn oude kickboksrivaal Israel Adesanya in de headliner van UFC 281 gisteren door technische knock-out in de vijfde ronde. Hierbij slaagde Pereira er in om de titel te winnen en zijn derde overwinning op Adesanya te behalen, de twee voorgaande in kickboksen meegerekend.

Critici zeggen dat het voor Pereira moeilijk zal worden zijn titel te behouden als hij tegen andere vechters zal komen te staan. Vooral die het worstelen goed beheersen, iets waar de Braziliaan van liet zien in tekort te schieten. Chimaev is zo’n worstelaar en ruikt een kans op de titel.

Ik pak je titel

“Laat me vechten met deze man, ik maak hem af. Alex Pereira gefeliciteerd, laten we eens kijken wie het beste is, gemakkelijk geld. Klaar om te vechten in Brazilië, laten we kampioen worden”, schreef Chimaev die in het weltergewicht vecht.

Kort daarna ging de Rus naar Instagram om zijn eigen professionele MMA-record (12-0) te vergelijken met dat van Pereira (6-1). Hij vroeg Dana White, de UFC-baas om het gevecht mogelijk te maken. Chimaev concludeerde dat hij zelfs klaar is om vijandelijk gebied te betreden en tegen Pereira in zijn eigen land te vechten.

Bekijk ook

Woeste fan zelf 'KO' na pak slaag op tribune | video

Woeste fan zelf ‘KO’ na pak slaag op tribune | video

Een vechtpartij overschaduwde op de tribunes

Handhaver slaat tuig over straat! 'Moeilijk doen' (video)

Handhaver slaat tuig over straat! ‘Moeilijk doen’ (video)

Handhavers vallen vaak tussen wal en schip

Glory past fight card voor Rivals 4 aan

Glory past fight card voor Rivals 4 aan! Blessure leed’

Het event is te zien op Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page