'Ik kom om te slopen!' Alex Pereira over UFC-debuut vandaag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik kom om te slopen!' Alex Pereira over UFC-debuut vandaag

'Ik kom om te slopen!' Alex Pereira over UFC-debuut vandaag

Alex Pereira denkt liever aan zijn gevecht bij UFC 268 dan aan een mogelijke derde ontmoeting met Israel Adesanya. De twee stonden als kickboksers drie keer tegenover elkaar, de kans is aanwezig dat de twee bij de UFC gematched zullen worden.

Steeds meer kickboksers verruilen de sport voor het MMA-vechten, de UFC lijkt de organisatie die die de vechters met open armen ontvangt. Zo ook Pereira die aangaf zijn punt te willen maken en iedereen te slopen die op zijn pad komt.

Fans zouden een vierde gevecht tussen Pereira en Adesanya graag zien, maar dan onder de vlag van de UFC. Toch kigt de focus van de Braziliaan elders, zo zegt hij tegen combate; ,,Mensen stellen me die vraag altijd. Ik wil duidelijk maken dat ik hier ben om voor de titel te vechten. Ik denk erover om de beste man te zijn. Mijn gevecht met Adesanya zal niet morgen zijn, dus waarom aan hem denken?"

Niet belangrijk

Nu zal Pereira als eerste Michailidis ontmoeten tijdens UFC 268 in New York aankomende nacht Het evenement zal worden bekroond met een herkansing voor de weltergewicht-titel tussen de kampioen, Kamaru Usman, en voormalig interim-titelhouder Colby Covington. (tekst loopt door onder video).

Pereira is misschien niet eens geïnteresseerd om het tegen Israël op te nemen als er geen titel op het spel staat. ,,Een gewoon gevecht heeft geen zin, maar voor de titel wel. Ik zal daar komen in een later stadium, ondertussen zal ik iedereen waar tegen ik vecht laten voelen wat het is om te verliezen. Ik kom om te slopen niets meer en niets minder", aldus Pereira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws