'Ik kill je binnen 1 minuut!' UFC-knokker Chimaev tergt rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik kill je binnen 1 minuut!' UFC-knokker Chimaev tergt rivaal

'Ik kill je binnen 1 minuut!' UFC-knokker Chimaev tergt rivaal

Khamzat Chimaev voorspelt dat hij Belal Muhammad in '1 minuut' zou verslaan. Muhammad maakte duidelijk dat hij van plan is de volgende man te zijn die probeert Khamzat Chimaev zijn eerste verlies te bezorgen. Dit heeft zeker de aandacht van Chimaev getrokken.

Na een dominerende overwinning op tweevoudig UFC-titeluitdager Stephen Thompson op UFC Vegas 45 vorige week zaterdag, zei Mohammed dat hij als volgende tegen Chimaev zou willen vechten. Iets waarvan UFC-president Dana White heeft beweerd dat maar weinigen op zijn lijst geïnteresseerd waren om te doen.

Donderdag tweette Chimaev rechtstreeks naar Mohammed en schreef: ,,Jij bent de nummer één shit, ik heb 1 minuut nodig om je hoofd eraf te slaan." Later bespotte hij Mohammeds recente gevecht met Leon Edwards, dat eindigde in een "no contest" nadat Mohammed per ongeluk in zijn oog was geraakt.

Watje

Mohammed reageerde door geruchten te noemen dat Chimaev vorig jaar van plan was met pensioen te gaan, terwijl hij worstelde met ernstige COVID-19-symptomen. ,,Ben je niet met pensioen gegaan omdat je verkouden was?", schreef Mohammed.

De woorden oorlog ging de hele donderdag door, waarbij Mohammed en Chimaev beledigingen uitwisselden en af ​​en toe reageerden, en fans retweeten om het vuur van hun vijandschap aan te wakkeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws