'Ik heb sh*t te doen': UFC'er Nate Diaz vraagt om ontslag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik heb sh*t te doen': UFC'er Nate Diaz vraagt om ontslag

'Ik heb sh*t te doen': UFC'er Nate Diaz vraagt om ontslag

Nate Diaz twitterde gisteren naar de UFC en president Dana White om zijn ontslag te vragen na maanden te hebben gewacht op de organisatie om hem een gevecht te geven.

Diaz heeft aan de zijlijn gezeten sinds hij in juni 2021 verloor van Leon Edwards. Hij heeft nog één wedstrijd op zijn contract staan en is een kandidaat om het op te nemen tegen Jake Paul in wat een bokswedstrijd om veel geld zou worden zodra zijn deal met de UFC afloopt.

De UFC leek niet enthousiast om Diaz te boeken, ondanks zijn frequente oproepen tot actie. De 36-jarige lobbyde eerder dit jaar tegen Dustin Poirier en hij liet doorschemeren dat hij een gevecht tegen verschillende andere vechters zou accepteren.

Diaz bereikte de superster status in 2016 toen hij Conor McGregor versloeg. Zijn populariteit is blijven groeien, ook al heeft hij drie van de vier gevechten verloren sinds hij McGregor overwon. Jake Paul reageerde op de tweet door te zeggen dat Diaz bevrijdt moest worden van zij contract.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws