'Ik haat dat'! UFC'er Whittaker kijkt niet uit naar gevecht met oud-rivaal
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik haat dat’! UFC’er Whittaker kijkt niet uit naar gevecht met oud-rivaal

‘Ik haat dat’! UFC’er Whittaker kijkt niet uit naar gevecht met oud-rivaal

'Ik haat dat' UFC'er Whittaker kijkt niet uit naar gevecht met oud-rivaal

Robert Whittaker gelooft dat hij de beste middengewicht is bij de UFC. Maar geeft toe dat hij een ‘super irritant gevecht’ moet aangaan met Israel Adesanya. ‘Ik haat dat gevecht’ zegt de topvechter.

Voormalig UFC-middengewicht kampioen Whittaker heeft een sterke overwinning behaald op Marvin Vettori tijdens UFC Parijs eerder dit jaar. Vettori kon niet op gang komen toen Whittaker hem uitschakelde. Terwijl hij zich een weg baant naar de titelstrijd, weet Whittaker dat hij Adesanya mogelijk nog een keer moet uitdagen voor het goud.

Geen zin in

Adesanya en Whittaker stonden twee keer eerder tegenover elkaar, waarbij ‘Stylebender’ beide keren Whittaker versloeg. Tijdens een interview op MMA met Sirius XM ontving Whittaker lof van mede UFC-vechter Anthony Smith. Die zegt dat de Australiër de meest bekwame atleet op het UFC-rooster is (lees verder onder video).

,,Daar ben ik het 100 procent mee eens”, vertelde Whittaker aan MMA op Sirius XM als reactie op Smith. ,,Laat me Anthony Smith bedanken, want dat is een grote steun. Dat waardeer ik echt heel erg.” Whittaker werd gevraagd om zijn mening te delen over een gevecht met Adesanya, die een taaie stilistische tegenstander zou zijn.

Beste ooit

Whittaker‘Het spijt me’: Robert Whittaker zegt gevecht af voor UFC 275 in juni bekende dat ‘Stylebender’ een ‘super irritant gevecht’ zou zijn dat hij moet voeren om te bewijzen dat hij het beste middengewicht ter wereld is. ,,Maar zeker. Ik ben het er 100 procent van harte mee eens. Smith zei het het beste, hij is een vreselijke match-up voor mij en ik haat dat gevecht.”

,,Het is vervelend, een super irritant gevecht om door te latengaan, maar ik geloof echt dat ik het beste middengewicht ter wereld ben”, aldus een zelfverzekerde Whittaker.

Bekijk ook

'Half dood in de ring!' Horror knock-out kickbokser

‘Half dood in de ring!’ Horror knock-out kickbokser (video)

Het publiek in de zaal was doodstil ...

Joe Joyce slaat Joseph Parker knock-out

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende ‘KO’! Daagt Usyk uit 🎥

De Britse Joyce scoorde een verbluffende KO-overwinning op Joseph Parker.

Floyd Mayweather schakelt Mikura Asakura uit knock-out Rizin

Mayweather (45) slaat Asakura knock-out in laatste seconde

Floyd Mayweather versloeg vandaag de Japanne

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page