'Ik ga McGregor weer afmaken': Dustin Poirier doet voorspelling Nieuws
Nieuws

'Ik ga McGregor weer afmaken': Dustin Poirier doet voorspelling

'Ik ga McGregor weer afmaken': Dustin Poirier doet voorspelling

Dustin Poirier is ervan overtuigd dat hij Conor McGregor op 10 juli weer zal verslaan. Dit wordt het derde gevecht tussen de Amerikaan en de Ier, in 2014 won McGregor, afgelopen januari was het Poirier die met de winst naar huis ging.

Nu, voorafgaand aan het gevecht in juli, heeft Poirier er vertrouwen in dat hij McGregor zal kunnen afmaken. Hij verwacht echter zoals altijd een zwaar gevecht. ,,Ik ga Conor weer tegenhouden", zei Poirier tegen ESPN. ,,Op 10 juli laat ik mijn hand opsteken en maak ik Conor McGregor weer af."

Ik ga het flikken

De aanstaande wedstrijd tussen Poirier en McGregor zal alles bepalend zijn wie er voor de UFC lichtgewicht titel mag vechten. Toen Poirier werd gevraagd hoe en wanneer hij McGregor zou afmaken in de wedstrijd, zei de Amerikaan dat hij zulke keuzes niet maakt. Hij is eerder klaar voor een bruut gevecht, maar verwacht wel de Ier af te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws