'Ik ga McGregor weer afmaken': Dustin Poirier doet voorspelling - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik ga McGregor weer afmaken’: Dustin Poirier doet voorspelling

‘Ik ga McGregor weer afmaken’: Dustin Poirier doet voorspelling

'Ik ga McGregor weer afmaken': Dustin Poirier doet voorspelling

Dustin Poirier is ervan overtuigd dat hij Conor McGregor op 10 juli weer zal verslaan. Dit wordt het derde gevecht tussen de Amerikaan en de Ier, in 2014 won McGregor, afgelopen januari was het Poirier die met de winst naar huis ging.

Nu, voorafgaand aan het gevecht in juli, heeft Poirier er vertrouwen in dat hij McGregor zal kunnen afmaken. Hij verwacht echter zoals altijd een zwaar gevecht. ,,Ik ga Conor weer tegenhouden”, zei Poirier tegen ESPN. ,,Op 10 juli laat ik mijn hand opsteken en maak ik Conor McGregor weer af.”

Ik ga het flikken

De aanstaande wedstrijd tussen Poirier en McGregor zal alles bepalend zijn wie er voor de UFC lichtgewicht titel mag vechten. Toen Poirier werd gevraagd hoe en wanneer hij McGregor zou afmaken in de wedstrijd, zei de Amerikaan dat hij zulke keuzes niet maakt. Hij is eerder klaar voor een bruut gevecht, maar verwacht wel de Ier af te maken.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page