'Ik ga McGregor doden!' Pisventje dreigt Ierse UFC-ster te slopen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ga McGregor doden!' Pisventje dreigt Ierse UFC-ster te slopen

'Ik ga McGregor doden!' Pisventje dreigt Ierse UFC-ster te slopen

Conor McGregor wordt bedreigd door een van zijn UFC-rivalen. "ik geef alles in me om hem te doden", zegt Jorge Masvidal die de MMA-kooi in wil met de Ier. De Amerikaan doet niet zomaar zijn zware bedreiging uitgaan, daar ging een fikse online ruzie aan vooraf.

UFC-ster Conor McGregor is uitgedaagd voor een megagevecht door UFC-rivaal Jorge Masvidal. Dat is nadat de Amerikaan beloofde om "alles te geven om te doden" McGregor als ze elkaar eindelijk in de kooi zouden ontmoeten.

De uitdaging volgt nadat Masvidal de Ier er van beschuldigde zich compleet vol te hebben gespoten met steroiden en doping zou gebruiken. McGregor reageerde hierop door Masvidal een pisventje te noemen die niets waard zou zijn in een gevecht.

Pisventje

De Ierse McGregor, 33, is op jacht naar een nieuwe tegenstander terwijl hij zijn terugkeer naar MMA zegt te maken. De voormalige UFC-kampioen lichtgewicht en vedergewicht heeft niet meer gevochten sinds hij zijn been brak tijdens de nederlaag van juli vorig jaar tegen Dustin Poirier.

McGregor is klaar om de volledige training, inclusief trappen, te hervatten na een nieuwe CT-scan te hebben ondergaan. En velen geloven dat hij zijn comeback in de sport zal markeren met een epische strijd tegen Michael Chandler.

Snelste knock-out

Maar een potentieel enorm UFC-gevecht heeft zich gepresenteerd in Masvidal. De 37-jarige heeft het record voor de snelste knock-out toen hij Ben Askren versloeg met een beroemde vliegende knie na slechts VIJF seconden.

Masvidal zou nu graag McGregor "vermoorden" in een bruu gevecht maar hij denkt dat de Ier te BANG is om met hem in de kooi te stappen. Masvidal vertelde ESPN: "Hij is vals. Hij weet dat ik een man ben die hard slaat en dat ik kom om te doden. Ik ga alles in me geven om hem te doden. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws