'Ik ga Manhoef aanpakken!' Romero belooft zijn werk te doen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik ga Manhoef aanpakken!’ Romero belooft zijn werk te doen

‘Ik ga Manhoef aanpakken!’ Romero belooft zijn werk te doen

'Ik ga Manhoef verslaan!' Romero belooft zijn werk te doen
Melvin Manhoef (L) en Yoel Romero (R) Fotos Bellator MMA

Yoel Romero is van plan om Melvin Manhoef te verslaan tijdens Bellator 285 op 23 september in Dublin Ierland. Romero gaat de strijd aan als een zware favoriet. De voormalige UFC-titelkandidaat Romero heeft na het verslaan van Manhoef plannen om terug te keren naar de middengewicht divisie waar hij naam maakte in de MMA-wereld.

Romero staat momenteel gepland om het op te nemen tegen de Surinaams-Nederlandse legende Manhoef in een licht zwaargewicht wedstrijd op Bellator 285 op 23 september in Dublin. De 45-jarige besteedt echter geen aandacht aan zijn kansen en zei dat hij zich gewoon concentreert op het leveren van een succesvolle prestatie.

,,Voor mij is het een genoegen om in Dublin te vechten”, zegt Romero. ,,Het is een van die plekken waar mensen graag een show willen geven. Wat Melvin betreft, ik denk er niet aan of ik hem gemakkelijk zal verslaan of niet. Nee. Waar ik wel aan denk, is mijn werk doen, in het spel brengen wat we in de training hebben geoefend en mijn hand opsteken bij de overwinning.”

Mijn werk doen

Het gevecht tegen Manhoef markeert Romero’s derde optreden onder de vlag van Bellator. ,,Mijn doelen zijn nog steeds hetzelfde, mijn ambities zijn nog steeds hetzelfde kampioen worden in beide divisies”, zei Romero. ,,Ik vecht op licht zwaargewicht in dit gevecht en verlies na dit gevecht wat gewicht en zak naar middengewicht.”

Voor Manhoef markeert zijn gevecht tegen Romero zijn laatste. De vechtlegende heeft een indrukwekkende carierre achter zich in het MMA en kickboksen en wordt geschaard onder de beste vechters ter wereld.

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page