'Ik ga killen, niks meer en niet minder': Pieter Buist heeft wat te bewijzen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ga killen, niks meer en niet minder': Pieter Buist heeft wat te bewijzen

'Ik ga killen, niks meer en niet minder': Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes. Buist vocht in november 2020 voor het laatst tegen Timofey Nastyukhin, de tot dan bij ONE ongeslagen Buist verloor. Echter heeft hij tegen Tynanes een missie.

De carrière van Buist is als uit een sprookjes boek. De voorheen vuilnisman vocht zich letterlijk naar de top van het MMA. Na bij diverse organisaties te hebben gevochten tekende hij bij ONE, de grootste vechtsport organisatie van Azië.

Schijt aan rivaal

Over zijn partij tegen Tynanes zegt Buist tegen onze redactie; ,,Ik ga killen ik heb wat recht te zetten voor mezelf en de wereld. Ik ga laten zien waarom ik nummer 1 ben en niks minder", aldus Buist.

Wat zijn tegenstander betreft is Buist duidelijk de Amerikaan heeft een record van 10-1-0. ,,Ik heb letterlijk schijt aan hem, al is hij een opgepompte Alien. " Duidelijker kan Buist niet zijn, die in April gaat laten zien wat hij in huis heeft.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mcgregor-zint-op-wraak-dit-gebeurt-me-niet-meer/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws