'Ik eerst': Ex UFC-kampioen Joanna Jedrzejczyk gunt rivaal titelkans niet - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik eerst’: Ex UFC-kampioen Joanna Jedrzejczyk gunt rivaal titelkans niet

‘Ik eerst’: Ex UFC-kampioen Joanna Jedrzejczyk gunt rivaal titelkans niet

Joanna Jedrzejczyk zwaar toegetakeld na het slagveld tegen Weili Zhang

Joanna Jedrzejczyk vindt niet dat Carla Esparza de volgende kans op goud moet krijgen. De voormalige strogewichtkoningin kwam dicht bij het heroveren van haar troon toen ze werd uitgeschakeld door de toenmalige kampioen Zhang Weili op UFC 248.

Nu ziet de Poolse slechts twee uitdagers voor de nieuw gekroonde kampioen Rose Namajunas.,,Dit is wat ze denkt”, zei Jedrzejczyk over Esparza. ,,Ze heeft een paar overwinningen op rij, maar hmm – ik denk dat de volgende uitdager ‘JJ’ of Weili Zhang moet zijn. Hier heb ik alleen mee ingestemd.”

Niet zonder de fans

Jedrzejczyk, die nog maar één gevecht op haar contract heeft staan, heeft niet meer deelgenomen sinds vlak voordat de COVID-19-pandemie de zaken in maart 2020 stopte. De 33-jarige had tijd nodig om te herstellen van de schade die was opgelopen in het Weili-gevecht, maar heeft haar terugkeer om een ​​specifieke reden uitgesteld.

,,Ik kan niet wachten om terug te gaan naar de UFC-achthoek en een geweldige prestatie neer te zetten, want er is geen sport zonder fans”, zei Jedrzejczyk. ,,Een van de punten voor om terug te keren, was dat ik wil dat mijn fans terug in de arena’s zijn, en het gebeurt eindelijk omdat ik mezelf niet zonder hen zie vechten. Ze geven me extra energie, extra kracht en we zijn samen in deze business.”

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page