'Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out’

‘Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out’

Derrick Lewis is klaar voor alles voorafgaand aan zijn gevecht aankomende nacht met Curtis Blaydes op UFC Vegas 19. Lewis heeft de meeste knock-outs in de geschiedenis van de UFC-zwaargewichten. De Amerikaan belooft er nog een aan toe te gaan voegen.

In een interview eerder deze week zegt Lewis dat hij niet teveel werk wil maken van Blaydes. ,,”Ik zal hem knock-out slaan in de eerste ronde”, zei Lewis. ,,In de eerste uitwisseling van stoten, zal ik hem knock-out slaan.”

Grote woorden van Lewis die in Blaydes een tegenstander treft die uitermate gevaarlijk kan zijn op de grond. Blaydes is een uitstekende worstelaar en dat is een bedreiging voor Lewis, die begrijpelijk dan ook voor de knock-out wil gaan.

Geloof

Maar hoe zit het met zijn grondspel? ,,Ik geloof echt dat ik meer take-downs kan hebben dan hij in dit gevecht,” zei Lewis. ,,Ik geloof dat echt.” Mocht het gevecht naar de grond gaan lijkt Lewis dus overtuigd niet direct ontwricht te worden.

Blaydes die lachte de opmerkingen van Lewis weg, dat hij hem neer kan halen en hem op de grond kan straffen. ,,Hij mag zeggen wat hij wil, dat is prima, het kan me niet schelen het gevecht zal het leren”, aldus Lewis. Het gevecht tussen Lewis en Blaydes vindt aankomende nacht plaats en is vanaf 02:00 live te volgen op SBS9 en via KIJK.nl.

Bekijk ook

Meisje pakt lastige vent keihard aan! 'Leer MMA-vechten'

Meisje pakt lastige vent keihard aan! ‘Leer MMA-vechten’

Het meisje twijfelt geen moment als zij wordt vastgegrepen

Smerig! Vechtersbaas poept in broek tijdens knokpartij | video

Nasty! Vechtersbaas poept in broek bij knokpartij | video

Letterlijk in je broek poepen uit vrees voor je tegenstander

'Geheime drank!' Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit

‘Geheime drank’: Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

Dana White de 53-jarige grote baas van vechtsport organisatie UFC ziet er topfit uit.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page