‘Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out’

‘Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out’

Derrick Lewis is klaar voor alles voorafgaand aan zijn gevecht aankomende nacht met Curtis Blaydes op UFC Vegas 19. Lewis heeft de meeste knock-outs in de geschiedenis van de UFC-zwaargewichten. De Amerikaan belooft er nog een aan toe te gaan voegen.

In een interview eerder deze week zegt Lewis dat hij niet teveel werk wil maken van Blaydes. ,,”Ik zal hem knock-out slaan in de eerste ronde”, zei Lewis. ,,In de eerste uitwisseling van stoten, zal ik hem knock-out slaan.”

Grote woorden van Lewis die in Blaydes een tegenstander treft die uitermate gevaarlijk kan zijn op de grond. Blaydes is een uitstekende worstelaar en dat is een bedreiging voor Lewis, die begrijpelijk dan ook voor de knock-out wil gaan.

Geloof

Maar hoe zit het met zijn grondspel? ,,Ik geloof echt dat ik meer take-downs kan hebben dan hij in dit gevecht,” zei Lewis. ,,Ik geloof dat echt.” Mocht het gevecht naar de grond gaan lijkt Lewis dus overtuigd niet direct ontwricht te worden.

Blaydes die lachte de opmerkingen van Lewis weg, dat hij hem neer kan halen en hem op de grond kan straffen. ,,Hij mag zeggen wat hij wil, dat is prima, het kan me niet schelen het gevecht zal het leren”, aldus Lewis. Het gevecht tussen Lewis en Blaydes vindt aankomende nacht plaats en is vanaf 02:00 live te volgen op SBS9 en via KIJK.nl.

Bekijk ook

In elkaar gemepte Cerrone: ‘Pensioen dacht het niet’

Donald Cerrone hoopte zijn eerste overwinning te behalen sinds mei 2019 afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page