'Ik breek zijn gezicht!' UFC-kampioen op hitlist rivaal
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik breek zijn gezicht!’ UFC-kampioen op hitlist rivaal

‘Ik breek zijn gezicht!’ UFC-kampioen op hitlist rivaal

'Ik breek zijn gezicht!' UFC-kampioen op hitlist rivaal
Justin Gaethje in gevecht met Khabib Nurmagomedov (rechts)

Charles Oliveira verdedigde gisteren met succes zijn UFC lichtgewicht titel tegen Dustin Poirier. De volgende tegenstander ligt al op de loer in de vorm van Justin Gaethje die zegt de Braziliaan te zullen slopen. Na de wedstrijd kwam Gaethje zijn toekomstige rivaal Oliveira feliciteren en meende dat deze de titel meer dan verdiend. Toch heeft de Amerikaan zijn ogen op het UFC goud gericht en dreigt niets van Oliveira heel te laten.

,,Geen gebrek aan respect voor Charles Oliveira, maar ik kan niet wachten om ‘zijn gezicht te breken”, zegt Gaethje gisteren tegen de pers. ,,Ik zal Charles niet minachten. Hij is nu de onbetwiste kampioen en ik kan niet wachten om tegen hem te vechten.” (Lees verder onder video).

Oliveira versloeg Dustin Poirier in de UFC 269 headliner om zijn lichtgewicht titel te behouden en hoewel Gaethje niet langer wrok koestert tegen Oliveira, kan de in Arizona wonende vechter nog steeds niet wachten om ‘zijn gezicht te breken’.

We gaan het zien

,,Ik heb vanavond een concurrent gezien”, voegde hij eraan toe.,,Ik zag een hond en ik kan niet wachten om zijn gezicht te breken. Hij wordt veel geraakt’, zei Gaethje. ,,Hij kan maar beter bidden en hopen dat hij in ons gevecht mij neerhaalt. Want zo niet, dan zien we wel wat er gebeurt.” (Lees verder onder video).

Gaethje vocht eerder voor de lichtgewicht titel tijdens UFC 254, maar verloor van Khabib Nurmagomedov in de derde ronde. De 33-jarige herstelde zich met een zwaarbevochten beslissingsoverwinning in een wedstrijd tegen Michael Chandler bij UFC 268 en gelooft dat hij nu toe is aan een nieuwe titelkans.

Bekijk ook

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Beladen MMA-wedstrijd gaat op straat verder: 'Ik zie je buiten'

‘Ik zie je buiten!’ MMA-wedstrijd gaat op straat verder (video)

Wat een zooitje...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page