McGregor in 4-man toernooi voor UFC-titelkans: 'Ierse klootzak!' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor in 4-man toernooi voor UFC-titelkans: 'Ierse klootzak!'

McGregor in 4-man toernooi voor UFC-titelkans: 'Ierse klootzak!'

Conor McGregor heeft te horen gekregen dat hij slechts één gevecht moet winnen tijdens om een ​​kans te maken op de weltergewicht titel. De Ier wil een gevecht met kampioen Kamaru Usman, dat kan maar niet zomaar.

De Ier wil een onmiddellijke kans op Usman's weltergewicht titel. Bij succes zou dit McGregor een derde titel opleveren in de UFC. Maar Usman is minder geïnteresseerd en heeft Leon Edwards als zijn volgende tegenstander op het oog.

Ali Abdelaziz de manager van de kampioen Usman stelt een vierman toernooi tussen Usman, Edwards, McGregor en Nate Diaz voor om het lot van de divisie te beslissen. Abdelaziz, die ook McGregor's felste rivaal Khabib Nurmagomedov onder contract heeft, denkt dat dat genoeg zou zijn om de Ier een kans op een derde titel te bezorgen.

Klootzak

,,Kamaru Usman vs Leon Edwards en Conor vs Nate, dit is een 4-manstoernooi", twitterde Abdelaziz in reactie op een recent Usman-interview met TMZ. ,,Als deze kleine Ierse klootzak wint, krijgt hij als volgende kans op de titel."

De suggestie van Abdelaziz zal waarschijnlijk weerstand oproepen bij zowel fans als vechters, gezien de recente records van McGregor en Diaz. De Ier heeft zijn laatste twee gevechten verloren op lichtgewicht. Ondertussen heeft Diaz drie van zijn laatste vier verloren en is hij niet gerangschikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws