'Idioot!' UFC fan voor lul gezet na plaatsen tattoo idool
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Idioot!’ UFC fan voor lul gezet na plaatsen tattoo idool

‘Idioot!’ UFC fan voor lul gezet na plaatsen tattoo idool

'Idioot!' UFC fan voor gek verklaard na zetten tattoo idool

Paddy ‘The Baddy’ Pimblett de Engelse UFC-vechter, kan rekenen op een vast schare fanatieke fans. Een ging zelfs zo ver dat deze een wel heel bijzondere tattoo liet zetten. Maar wordt voor een complete idioot versleten en krijgt veel commentaar.

De Britse Pimblett kan het eerbetoon wel waarderen, echter zijn er fans die het zo afzichtelijk vinden dat deze compleet los gaan op social media. ,,Blijven lachen, maar we zijn getuige van een psychische aandoening”, oordeelt een commentator op de tattoo gezet door Owen Wheatley.

Er wordt aangenomen dat de fan ‘The Baddy’s naam op zijn been heeft getatoeëerd om zijn aanstaande UFC London-gevecht te vieren. Paddy Pimblett reageerde al snel op de tweet van de fan en bestempelde hem als een ‘legende’. Hij twitterde: ,,Ja jongen! Hahahha jij verdomde legende Owen.”

Dat doe je toch niet

De conversatie tussen de Britse vechter en de fan werd vervolgens vermeld in een tweet door ESPN MMA, wat velen in de MMA-gemeenschap ertoe bracht de tatoeage en fan compleet af te branden. ,,Wij als samenleving zouden dergelijke gebeurtenissen niet moeten valideren, dit is een duidelijke weerspiegeling van mentale aandoeningen.”

Terwijl tweets over de vreselijke tatoeage binnen blijven stromen, adviseerde een Twitter-gebruiker de fan met name om de tatoeage meteen te laten verwijderen. Anderen bespraken het gebrek aan ‘zelfrespect’ dat nodig is om een ​​van de ‘slechtste tatoeages te krijgen die een persoon kan laten zetten’.

Bekijk ook

Kooivechter Ante Delija in tranen na slopen tegenstander! 'Gehaktdag'

Kooivechter Ante Delija in tranen na slopen tegenstander! ‘Gehaktdag’

De reden waarom Delija zo in tranen uitbarstte was het feit

Schande! Politie tasert erop los na wraak aanval (video)

De man gewapend met een stok had het voorzien op een....

'Amen!' Heilig boontje slaat lastpak geloof in

‘Amen!’ Heilig boontje slaat lastpak geloof in (video)

Dat een heilig man geen klap mag uitdelen is ook verwezen naar het land der fabelen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page