HUMOR! UFC'er Volkanovski PIST over rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / HUMOR! UFC’er Volkanovski PIST over rivaal

HUMOR! UFC’er Volkanovski PIST over rivaal

HUMOR! UFC-kampioen Volkanovski PIST over rivaal

Alexander Volkanovski heeft zijn rivaal Brian Ortega niet hoog zitten. De UFC-kampioen begon zijn dag met een beetje Australische humor met te doen alsof hij plast op een poster van Ortega. De Australiër en Ortega staan binnenkort tegenover elkaar in de strijd om de vedergewicht titel tijdens UFC 266 op 25 september.

De regerend UFC-kampioen vedergewicht heeft onlangs een foto op Instagram geüpload waarop hij en teamgenoot Craig Jones schijn-urinerend werden afgebeeld op een gigantische poster van Ortega. Dit zal ongetwijfeld niet goed vallen bij Ortega.

Irriteren

Volkanovski vindt dat Ortega te gemakkelijk een kans op de titel heeft gekregen en een softie is en veelal onzin praat; ,,Ik denk gewoon dat hij een aardige vent speelt en sommige dingen die hij zegt, ik denk gewoon dat het allemaal onzin is”, zei Volkanovski over Ortega.

Volgens Volkanovski is het niet moeilijk om onder de huid van Ortega te kruipen en wil hem met dit soort acties irriteren; ,,Misschien wordt dat de strategie voor mijn volgende gevecht, want ik weet hoe gemakkelijk hij wordt getriggerd. Ik ga gewoon zijn als, ‘Hé, Brian, f*ck you’, en dat is het.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page