Huilbaby! Zware irritatie bij KO geslagen Braziliaan (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Huilbaby! Zware irritatie bij KO geslagen Braziliaan (video)

Huilbaby! Zware irritatie bij KO geslagen Braziliaan (video)

Alex Silva was niet erg blij met zijn verlies tegen Adrian Mattheis vandaag in Singapore. Toen Mattheis ook nog eens om Silva heen ging hangen was dat de druppel voor de Braziliaan.

Het ging niet zoals gepland voor de voormalige MMA-kampioen Silva vandaag tijdens ONE Lights Out. Mattheis die de Braziliaan als zijn idool zag was uitzinnig van vreugde dat hij Silva KO had gempet dat hij schreeuwend en huilend door de kooi liep.

Irritatie

De Indonesier die zij geluk niet op kon wilde nog even knuffelen met Silva, maar deze was nog boos dat de scheids in zijn ogen iets te vreog ingreep. Silva ging wel neer maar stond vrijwel direct weer op. Toen Mattheis bleef hangen om een dikke lebber uit te delen was dit voor Silva teveel.

De Braziliaan ging zichtbaar de negeer stand en liep zwaar geïrriteerd de kooi uit. De Surinaams-Nederlandse kickbokser Ismael Londt kreeg er ook flink van langs in Singapore. Deze werk KO geslagen door de Iraniër Iraj Azizpour.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws