'Huh vecht ik niet?' Spong rivaal Silva weet van niks MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Huh vecht ik niet?' Spong rivaal Silva weet van niks

'Huh vecht ik niet?' Spong rivaal Silva weet van niks

Antonio "Bigfoot" Silva, voormalig UFC zwaargewicht zou het opnemen tegen Tyrone Spong, in de headliner van Eagle FC's eerste Amerikaanse show op 28 januari. Sindsdien is hij vervangen door Sergei Kharitonov, maar Silva zegt van niets te weten.

Bigfoot zegt dat hij de laatste was die erachter kwam dat hij niet langer in Miami vecht. Op weg naar de sportschool werd de Braziliaanse vechter verrast door het nieuws. Silva zei dat hij drie weken geleden voor het eerst werd benaderd met het aanbod door Ronny Markes, president van Dominance MMA Brazilië.

In eerste instantie wees Silva het aanbod af omdat hij in het verleden met Spong had getraind. Hij veranderde van gedachten toen hij hoorde dat Spong ermee had ingestemd. Nadat deze zei dat hij de afgelopen week een contract had getekend was Silva ook om.

Watskeburt

,,Ik heb geen idee wat er is gebeurd", vertelde Silva aan MMA Fighting.. “Niemand van de organisatie heeft me iets verteld over waarom ik weg ben. Ze hebben het gewoon veranderd, Kharitonov naar voren geschoven en me niets verteld."

De Braziliaan was van plan om met zijn oude vriend Gleison Tibau in Europa te trainen, voordat hij erachter kwam dat hij niet meer meedeed. Eagle FC-functionarissen zeggen dat Silva "medisch niet geschikt" was om te vechten, en daarom werd vervangen door Kharitonov.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws