'Huh vecht ik niet?' Spong rivaal Silva weet van niks
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Huh vecht ik niet?’ Spong rivaal Silva weet van niks

‘Huh vecht ik niet?’ Spong rivaal Silva weet van niks

'Huh vecht ik niet?' Spong rivaal Silva wist van niks
Bigfoot Silva (rechts)

Antonio “Bigfoot” Silva, voormalig UFC zwaargewicht zou het opnemen tegen Tyrone Spong, in de headliner van Eagle FC’s eerste Amerikaanse show op 28 januari. Sindsdien is hij vervangen door Sergei Kharitonov, maar Silva zegt van niets te weten.

Bigfoot zegt dat hij de laatste was die erachter kwam dat hij niet langer in Miami vecht. Op weg naar de sportschool werd de Braziliaanse vechter verrast door het nieuws. Silva zei dat hij drie weken geleden voor het eerst werd benaderd met het aanbod door Ronny Markes, president van Dominance MMA Brazilië.

In eerste instantie wees Silva het aanbod af omdat hij in het verleden met Spong had getraind. Hij veranderde van gedachten toen hij hoorde dat Spong ermee had ingestemd. Nadat deze zei dat hij de afgelopen week een contract had getekend was Silva ook om.

Watskeburt

,,Ik heb geen idee wat er is gebeurd”, vertelde Silva aan MMA Fighting.. “Niemand van de organisatie heeft me iets verteld over waarom ik weg ben. Ze hebben het gewoon veranderd, Kharitonov naar voren geschoven en me niets verteld.”

De Braziliaan was van plan om met zijn oude vriend Gleison Tibau in Europa te trainen, voordat hij erachter kwam dat hij niet meer meedeed. Eagle FC-functionarissen zeggen dat Silva “medisch niet geschikt” was om te vechten, en daarom werd vervangen door Kharitonov.

Bekijk ook

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page