Home / Nieuws / MMA NIEUWS / HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R)

Conor McGregor ging flink los op oude vijand Nate Diaz. Omdat deze suggereerde dat Max Holloway was beroofd van de overwinning tijdens UFC 251.

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor was niet blij met Nate Diaz die beweerde dat Max Holloway was “beroofd” bij UFC 251. Holloway nam het op tegen Alex Volkanovski in de co-headliner van UFC 251 zaterdagnacht. Beide vechters stonden eerder tegenover elkaar op UFC 245.

Toch leek Holloway de eerste twee ronden in zijn zak te hebben. Dit voordat Volkanovsk het gas er op gooide en de zogenaamde kampioen rondes 4 en 5 op zijn naam leek te zetten. Rondes vier en vijf gingen naar Volkanovski. Maar het leek velen dat Holloway waarschijnlijk genoeg had gedaan om zijn titel te heroveren.

Holloway beroofd van de winst

Helaas voor Max Holloway eindigde hij aan de verkeerde kant van een split-decision door de jury en behield Alex Volkanovski zijn vedergewicht titel. Nate Diaz, uitte op Twitter zijn ongenoegen waar hij verkondigde dat ‘Holloway’ was beroofd door de jury.

Die opmerkingen vielen niet goed bij Conor McGregor. Die snel uithaalde naar zijn oude vijand: “Shut your bitchass up” schreef McGregor maar verwijderde het vervolgens van Twitter. Een oplettende fan maakte echter een screenshot.

Vijanden McGregor en Diaz

Conor McGregor en Nate Diaz hebben een langdurige rivaliteit. Sinds hun controversi├źle tweede gevecht hebben zowel Conor McGregor als Nate Diaz geflirt met het idee van een trilogie-gevecht. Om eindelijk de vete uit te vechten.

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in een weltergewicht wedstrijd op UFC 196. Waarbij Diaz overwinnaar werd. In hun tweede ontmoeting bij UFC 202 pakte McGregor wraak door een meerderheidsbeslissing te behalen en Diaz te verslaan.

Bekijk ook

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

$1 MILJOEN UITDAGING: MMA-vechter vs boks YouTuber

Bellator MMA vechter Dillon Danis stuurt een uitdaging van $ 1 miljoen naar YouTuber Logan ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page