HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R)

Conor McGregor ging flink los op oude vijand Nate Diaz. Omdat deze suggereerde dat Max Holloway was beroofd van de overwinning tijdens UFC 251.

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor was niet blij met Nate Diaz die beweerde dat Max Holloway was “beroofd” bij UFC 251. Holloway nam het op tegen Alex Volkanovski in de co-headliner van UFC 251 zaterdagnacht. Beide vechters stonden eerder tegenover elkaar op UFC 245.

Toch leek Holloway de eerste twee ronden in zijn zak te hebben. Dit voordat Volkanovsk het gas er op gooide en de zogenaamde kampioen rondes 4 en 5 op zijn naam leek te zetten. Rondes vier en vijf gingen naar Volkanovski. Maar het leek velen dat Holloway waarschijnlijk genoeg had gedaan om zijn titel te heroveren.

Holloway beroofd van de winst

Helaas voor Max Holloway eindigde hij aan de verkeerde kant van een split-decision door de jury en behield Alex Volkanovski zijn vedergewicht titel. Nate Diaz, uitte op Twitter zijn ongenoegen waar hij verkondigde dat ‘Holloway’ was beroofd door de jury.

Die opmerkingen vielen niet goed bij Conor McGregor. Die snel uithaalde naar zijn oude vijand: “Shut your bitchass up” schreef McGregor maar verwijderde het vervolgens van Twitter. Een oplettende fan maakte echter een screenshot.

Vijanden McGregor en Diaz

Conor McGregor en Nate Diaz hebben een langdurige rivaliteit. Sinds hun controversiële tweede gevecht hebben zowel Conor McGregor als Nate Diaz geflirt met het idee van een trilogie-gevecht. Om eindelijk de vete uit te vechten.

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in een weltergewicht wedstrijd op UFC 196. Waarbij Diaz overwinnaar werd. In hun tweede ontmoeting bij UFC 202 pakte McGregor wraak door een meerderheidsbeslissing te behalen en Diaz te verslaan.

Bekijk ook

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Een verrassende superstoot

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page