'Hou je bek en vecht!' McGregor daagt UFC-rivaal uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hou je bek en vecht!' McGregor daagt UFC-rivaal uit

'Hou je bek en vecht!' McGregor daagt UFC-rivaal uit

Conor McGregor daagt UFC-rivaal Kamaru Usman uit en zegt deze zijn mond te houden en te komen vechten.

De Ier zegt heeft UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman gezegd dat hij zijn mond moet houden te midden van een aanhoudende vete op sociale media. Usman pakte onlangs McGregor aan met een tweet waarin foto's werden gecombineerd van drie van de vier verliezen van de Ier.

Late reactie

McGregor reageerde niet onmiddellijk zoals gewoonlijk, maar vertelde Usman gisteren in een sindsdien verwijderde tweet: ,,Hou je bek en vecht, oh wacht." Voormalig tweedivisie kampioen McGregor veroorzaakte vorige maand een schokgolf door te zeggen tegen Usman te willen vechten.

De Ier verklaarde zijn gretigheid om de eerste vechter in de UFC-geschiedenis te worden die titels won in drie divisies. Hij vertelde The MacLife: ,,Ik heb vertrouwen tegen Usman. Een vrolijke, slordige, orthodoxe worstelaar zonder enige fantasie. Wat gaat hij doen? Waar is het gevaar hier?"

De Ier is sneller hersteld dan verwacht

,,Niemand heeft ooit drie knock-outs behaald in drie gewichtsklassen, zoals ik al heb gedaan, maar niemand heeft ooit drie UFC-wereldtitels in drie divisies behaald, zoals ik ook zal doen als we dit gevecht aangaan."

McGregor, 33, is nog steeds aan het herstellen van het gruwelijke gebroken been. De Ier is sneller hersteld dan verwacht hersteld en kijkt uit naar een UFC terugkeer deze zomer. Maar UFC-baas Dana White heeft onlangs onthuld dat de trots van Dublin waarschijnlijk in de herfst pas weer in actie zal komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws