Horror Blessure: UFC vechter Austin Hubbard deelt heftige foto Nieuws
Nieuws

Horror Blessure: UFC vechter Austin Hubbard deelt heftige foto

Horror Blessure: UFC vechter Austin Hubbard deelt heftige foto
Horror Blessure: UFC vechter Austin Hubbard deelt heftige foto

Austin Hubbard won zaterdag van Kyle Prepolec in het voorprogramma van UFC Vancouver.

De 27-jarige maakt deel uit van het Elevation Fight Team uit Denver en had zaterdag zijn tweede gevecht bij de UFC, hij debuteerde in mei tijdens UFC Rochester, waar hij verloor. Het behalen van de eerste Octagon-overwinning van zijn UFC carrière zou een nieuwe stap in de goede richting zijn voor de veelbelovende vechter.

Echter raakte Hubbard dusdanig gewond aan zijn been door de harde trappen van Prepolec dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Zijn been was dusdanig opgezwollen dat deze open gesneden moest worden om de zwelling te verlichten.

Levensbedreigend

"Nou niet precies zoals ik mijn nacht wilde vieren. Moest gisteravond geopereerd worden vanwege de zwelling in mijn been, deze was zo erg dat ik flauwviel waardoor ik naar het ziekenhuis werd gebracht en mijn been moest worden opengesneden om de zwelling te verlichten," zegt Hubbard op Instagram. ?

De foto liegt er dan ook niet om en onderstreept de ernst van de blessure van Hubbard. Het is afwachten hoe zijn genezing verloopt om te zien of hij geen permanente schade heeft opgelopen aan zijn geteisterde been.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws