Hooker redt UFC event! Valt in tegen Makhachev bij UFC 267 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Hooker redt UFC event! Valt in tegen Makhachev bij UFC 267

Hooker redt UFC event! Valt in tegen Makhachev bij UFC 267

Dan Hooker zal de geblesseerde Rafael dos Anjos vervangen. Hooker zal Islam Makhachev ontmoeten in een lichtgewicht gevecht op UFC 267 op 30 oktober, op slechts 5 weken na zijn gevecht afgelopen weekend.

UFC-president Dana White zegt tegen ESPN's Brett Okamoto dat Hooker invalt tegen Makhachev. Hooker behaalde afgelopen weekend een unanieme beslissingsoverwinning op Nasrat Haqparast tijdens UFC 266. Makhachev staat op nummer 5, met Hooker net daaronder op nummer 6.

Pas gevochten

Zowel Hooker als Haqparast hadden te maken met visumproblemen in de aanloop naar het evenement, en hun wedstrijd leek in gevaar te komen. Hooker arriveerde minder dan 24 uur voor de weging op vrijdagochtend vanuit Nieuw-Zeeland in Las Vegas.

Hooker zal proberen terug te keren naar de top vijf van de lichtgewicht divisie met een overwinning op Makhachev. Zelf beleeft Makhachev een indrukwekkende overwinningsreeks van acht gevechten. Meest recentelijk heeft hij Thiago Moises verslagen in zijn eerste UFC-hoofdevenement afgelopen juli.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws