'Holy sh*t mijn oor!' Explosie angst bij vechter (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Holy sh*t mijn oor!' Explosie angst bij vechter (video)

'Holy sh*t mijn oor!' Explosie angst bij vechter (video)

Adrian Yanez won zijn gevecht afgelopen nacht tegen Davey Grant in Las Vegas. Echter had de winst voor de UFC-vechter een naar staartje, diens oor stond letterlijk op exploderen.

Er zijn veel verwondingen die je kunt oplopen als MMA-vechter, maar een van de meest voorkomende (en soms grotesk uitziende) is het bloemkooloor. Bij UFC Vegas 43 behaalde bantamgewicht Yanez een overwinning in een spannende, actie volle wedstrijd met Grant. (Bekijk het gehele gevecht hieronder).

Bij Yanez ontwikkelde zich spontaan een bloemkooloor welke hij pas na het gevecht echt opmerkte toen hij wachtte op de beslissing van de scorekaarten van de jury. Toen hij de felicitatie van zijn coach in ontvangst nam, begon Yanez aan zijn oor te voelen en merkte hoe erg zijn linkeroor was opgezwollen.

Naar litteken

,,Als hij maar niet explodeert", zei Yanez in een reactie die iedereen zou hebben als een oor ongeveer drie keer zo groot was als normaal. Een bloemkooloor kan permanente schade en een naar litteken achterlaten.

Gelukkig liet Yanez zijn bloemkooloor leegzuigen zodat al het bloed er uit was, en zag hij er veel beter uit toen hij achteraf met de pers sprak. Een kleine klem hielp om te voorkomen dat de zwelling terugkeerde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws