Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met Calvin Kattar. De Hawaiiaan had vanaf start flink het gas er op in wat een vijf ronden bloederig schouwspel werd.

Voor Holloway die al maanden niet meer gesparred had in zijn trainingen. Leek het gevecht met Kattar een energiebom van jewelste. Vanaf ronde 1 ging Holloway in de turbo stand en landde de ene na de andere stoot en trap op Kattar.

Kattar die dapper terug vocht tegen de nummer 1 van de vedergewicht divisie. Kreeg al vroeg in het gevecht een paar gemene ellebogen te verwerken van Holloway. Deze haalde een flink wond open op het hoofd van Kattar.

De beste bokser

Echter liet Kattar zich niet kennen. Tegen ronde vier leek het erop dat Kattar niet meer verder kon. Maar de vechter uit Boston bleek een goed incasseringsvermogen vermogen te hebben.

Ronde 5 bleek de kers op de taart qua spektakel. Holloway daagde het presentatie team zelfs uit en riep ,,Ik ben de beste bokser binnen de UFC." Wat niet valt te ontkennen. Het gevecht ging tot de laatste bel en Holloway neemt de bloederige winst mee naar huis.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/breaking-dana-white-khabib-overweegt-terugkeer-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws