Historisch 'KO' verlies MMA-legende Demetrious Johnson (video) Nieuws
Nieuws

Historisch 'KO' verlies MMA-legende Demetrious Johnson (video)

Historisch 'KO' verlies MMA-legende Demetrious Johnson (video)

Demetrious Johnson is zijn gelijke tegengekomen afgelopen nacht tijdens ONE op TNT I in Singapore. De tot dan toe ongeslagen voormalig UFC-kampioen moest in het stof bijten. Adriano Moraes bracht de Amerikaan zijn eerste verlies toe en hield zo zijn ONE vlieggewicht titel in bezit.

ONE Championship maakte woensdag zijn debuut op TNT met ONE op TNT I, en het evenement leverde een paar verbluffende resultaten op. Eerst werd voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez gediskwalificeerd wegens illegale stoten tegen het achterhoofd van Iuri Lupicas.

Teleurstelling

Alvarez was 20 maanden niet meer in actie geweest en had net als Johnson gehoopt te imponeren voor zijn Amerikaanse fans. Ook Johnson stelde teleur. Deze eindigde voor de eerste keer in zijn carrière een knock-out, toen hij in ronde 2 werd uitgeschakeld door Adriano Moraes in hun headliner in het Singapore Indoor Stadium.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws