Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Hij slaat hem dood’: Vechtbaas White vreesde voor het leven van vechter (video)

‘Hij slaat hem dood’: Vechtbaas White vreesde voor het leven van vechter (video)

Dana White vreesde voor het leven van vechter Calvin Kattar (video)

Dana White de UFC baas, maakte zich niet alleen zorgen over het welzijn van Calvin Kattar tijdens zijn gevecht met Max Holloway. Hij vreesde zelfs voor het leven van Kattar.

Voor Kattar was het gevecht tijdens UFC op ABC 1-headliner tegen Holloway op 16 januari een ware hel. Het gevecht vestigde een record van 445 significante stoten in één gevecht, waardoor het vorige record van 290 vervaagde.

In ronde 4 bevond een bebloede Kattar zich op een bijzonder gevaarlijke plek. Toen Holloway door knokte en naar de finish ging. Dit is waar de zaken een serieuze wending namen voor White. Van het prijzen van Holloway’s prestatie tot grote bezorgdheid voor Kattar.

Zoals te zien was tijdens de UFC-geproduceerde ‘UFC’s Grand New Stage’-video op YouTube. Wilde White het gevecht stopzetten in de vierde ronde. Toen scheidsrechter Herb Dean het liet doorgaan. Liep White naar UFC-chief business officer Hunter Campbell, en zei dat hij zich zorgen maakte en dacht dat Kattar zou sterven in de kooi.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page