'Hij slaat hem dood': Vechtbaas White vreesde voor het leven van vechter (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hij slaat hem dood': Vechtbaas White vreesde voor het leven van vechter (video)

'Hij slaat hem dood': Vechtbaas White vreesde voor het leven van vechter (video)

Dana White de UFC baas, maakte zich niet alleen zorgen over het welzijn van Calvin Kattar tijdens zijn gevecht met Max Holloway. Hij vreesde zelfs voor het leven van Kattar.

Voor Kattar was het gevecht tijdens UFC op ABC 1-headliner tegen Holloway op 16 januari een ware hel. Het gevecht vestigde een record van 445 significante stoten in één gevecht, waardoor het vorige record van 290 vervaagde.

In ronde 4 bevond een bebloede Kattar zich op een bijzonder gevaarlijke plek. Toen Holloway door knokte en naar de finish ging. Dit is waar de zaken een serieuze wending namen voor White. Van het prijzen van Holloway's prestatie tot grote bezorgdheid voor Kattar.

Zoals te zien was tijdens de UFC-geproduceerde 'UFC’s Grand New Stage'-video op YouTube. Wilde White het gevecht stopzetten in de vierde ronde. Toen scheidsrechter Herb Dean het liet doorgaan. Liep White naar UFC-chief business officer Hunter Campbell, en zei dat hij zich zorgen maakte en dacht dat Kattar zou sterven in de kooi.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/deze-gemene-truc-gebruikte-dustin-poirier-om-conor-mcgregor-te-slopen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws