Hij is 'KO' STOP! Vechter wil scheids voor zijn (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hij is ‘KO’ STOP! Vechter wil scheids voor zijn (video)

Hij is ‘KO’ STOP! Vechter wil scheids voor zijn (video)

Sergey Romanov heeft genoeg knock-outs gezien en weet hoe heftig deze kunnen uitpakken. Met die gedachte wilde hij vast zijn tegenstander Cassio de Oliveira gisteravond behoeden voor erger in de headliner van Open FC 7 in St. Petersburg, Rusland.

Toen hij De Oliveira stijf KO zag liggen was de Rus er als de kippen bij om de wedstrijd te eindigen. En nam hij het heft in eigen handen en wuifde het gevecht af.

Stoppen

Helaas voor Oliveira duurde het een paar seconden voordat de scheidsrechter akkoord ging met de beslissing, en Romanov liet voor de goede orde nog een hamervuist vallen. Maar op 16 seconden werd het gevecht genadig afgeblazen.

Bekijk de finish in de video hierboven. Het was Romanovs tweede opeenvolgende overwinning na een paar verliezen en zijn 14e overwinning door TKO of KO. Oliveira leed zijn tweede opeenvolgende verlies.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page