'Hij gaat KO!' Rozenstruik waarschuwt rivaal Tybura voor gevecht zaterdag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hij gaat KO!' Rozenstruik waarschuwt rivaal Tybura voor gevecht zaterdag

'Hij gaat KO!' Rozenstruik waarschuwt rivaal Tybura voor gevecht zaterdag

Jairzinho Rozenstruik staat zaterdag tegenover Marcin Tybura tijdens UFC 273 en de Surinamer is vastberaden met de winst naar huis te gaan. Vooruitlopend op hun gevecht waarschuwt Rozenstruik zijn rivaal; "Zodra ik mensen begin aan te raken, hebben ze grote problemen."

Vorig jaar vocht Rozenstruik tegen Augusto Sakai die hij op brute wijze knock-out sloeg. Diezelfde avond deed Tybura hetzelfde met Walt Harris in de co-headliner van het event. Na het evenement riep Tybura op om het Rozenstruik gevecht als volgende te laten plaatsvinden, maar in plaats daarvan kregen ze allebei verschillende tegenstanders.

Nu, echter, nadat ze allebei hun laatste gevechten hebben verloren, zullen de twee elkaar ontmoeten in het UFC 273 voorprogramma. ,,Tybura vroeg om het gevecht toen ik tegen Augusto Sakai vocht", zegt Rozenstruik. ,,Hij vocht in de co-main headliner en wilde de winnaar van ons gevecht, en nu is het tijd voor ons om te vechten. "

Hij gaat KO

Hoewel Rozenstruik de match-up logisch vindt, verwacht hij wel dat Tybura vaak takedowns zal proberen om het gevecht naar de grond te brengen. De Pool zou het risico niet aandurven om staand tegen de voormalige Surinaamse kickbokser te vechten. Toch is Rozenstruik vol vertrouwen.

,,De knock-out komt vanzelf, ik weet dat ik het in mijn handen heb, zodra ik mensen begin aan te raken, hebben ze grote problemen. Ik zal in vorm zijn en ik voel me echt goed om deze strijd aan te gaan.” Mocht Rozensturik de KO-overwinning op Tybura behalen tijdens UFC 273, dan weet hij niet zeker wie de volgende zal zijn, maar hij hoopt dat het een top-vijf tegenstander zou zijn. ,,Zodra ik deze man verslagen heb, wil ik meteen terug naar de top vijf", aldus Rozenstruik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws