Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hete locatie voor UFC gevecht Khabib vs. Tony Ferguson

Hete locatie voor UFC gevecht Khabib vs. Tony Ferguson

De spanning is te snijden in de MMA-wereld over het aanstaande gevecht tussen UFC kampioen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson.

Maandag heeft de UFC zich eindelijk uitgesproken over het coronavirus en aangekondigd dat de organisatie haar volgende drie geplande evenementen voor onbepaalde tijd zal uitstellen in het kader van de wereldwijde pandemie. De UFC-evenementen van 21 maart, 28 maart en 11 april zijn als gevolg van de coronavirus uitbraak afgelast.

Ondanks het feit dat UFC London, UFC Columbus en UFC Portland nu allemaal effectief zijn geannuleerd en dat UFC 249 pas een week na de geplande UFC Portland plaatsvindt, geeft Dana White, Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson nog steeds niet op en het team van Khabib ook niet.

Publiek is niet belangrijk

‘Khabib voelt zich geweldig, alles verloopt volgens plan’, zei diens vader Abdulmanap Nurmagomedov. ‘Hij is niet bang voor het coronavirus, we zijn allemaal stervelingen. Hoe zit het met lege tribunes? Ik denk dat publiek goed is, maar zonder hen is het nog beter. ”

Ook heeft Abdulmanap, enkele ideeën om het evenement te redden en suggereerde dat de UFC het gevecht naar de Verenigde Arabische Emiraten moet verplaatsen, “Ten eerste is het gemakkelijker om ziekten te bestrijden vanwege de hitte. En ik denk dat de Emiraten de UFC sneller en gemakkelijker zullen betalen.”

Bekijk ook

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

De UFC heeft donderdagnacht alsnog het het UFC 249 event definitief afgeblazen Er was al ...

UFC-vechter zegt af na dood familieleden door coronavirus

Rose Namajunas trok zich eerder terug uit UFC 249 nadat twee van haar familieleden stierven ...

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Visa problemen zetten zeven Brazilianen buitenspel voor UFC 250, waaronder Jose Aldo en Shogun Rua. ...