'Het kwam door die klote zalm': UFC-vechter in tranen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Het kwam door die klote zalm': UFC-vechter in tranen

'Het kwam door die klote zalm': UFC-vechter in tranen

Rafael Alves geeft zalm de schuld van het missen an het juiste gewicht voor UFC Vegas 19 vannacht. Hierdoor zal hij opschuiven naar de lichtgewicht divisie

In zijn eerste interview sinds de wegingen van vrijdag in Las Vegas, vertelde Alves aan de verzamelde pers dat hij ziek werd na het eten van zalm op donderdag. Waardoor hij moest rehydrateren voor de officiële wegingen.

Klote zalm

,,Ik at gisteren zalm en werd ziek, moest overgeven en diarree, dus de dokter zei dat ik het moest behandelen met water", zegt Alves. ,,Ik had nog maar 2 kg over oma te vallen, toen ik water dronk, ging mijn gewicht omhoog en bleef hangen. Dus de dokter gaf me geen toestemming om te vechten. Had ik die klote zalm maar niet gegeten. "

De Braziliaan was een van de vier vechters die gewicht misten voor UFC Vegas 19. Maar de andere wedstrijden gaan door volgens schema, wel met boetes voor de te zware vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws