Het GROOTSTE gevecht van het jaar is aan! 'Sterkste man vs kolos' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Het GROOTSTE gevecht van het jaar is aan! 'Sterkste man vs kolos'

Het GROOTSTE gevecht van het jaar is aan! 'Sterkste man vs kolos'

Mariusz Pudzianowski, 'S Werelds sterkste man en de King of the Arena, Bombardier zullen eindelijk vechten op KSW 64 op 23 oktober live vanuit de Atlas Arena in Lodz, Polen. Het gevecht zal wereldwijd te zien zijn op www.KSWTV.com en de KSW-app.

Vijfvoudig sterkste man ter wereld Mariusz Pudzianowski zal eindelijke confrontatie aangaan met de Senegalese zwaargewicht worstellegende Serigne Ousmane Dia aka 'Bombardier'. In een van de belangrijkste gevechten van KSW 64 op 23 oktober.

Deze reuzen waren oorspronkelijk gepland om eerder dit jaar te strijden op KSW 59, maar Bombardier kreeg op de dag van het gevecht een blindedarmontsteking en werd gedwongen zich terug te trekken. Nu Bombardier weer honderd procent is, zullen fans getuige zijn van wat letterlijk het grootste gevecht van het jaar zal zijn!

Kolossale vechter

Pudzianowski heeft het record voor de meeste titels voor de sterkste man ter wereld en heeft indrukwekkende overwinningen behaald tijdens zijn twaalfjarige carrière in MMA. De Pool heeft overwinningen behaald op mensen als Oli Thompson, Sean McCorkle, Butterbean, Rolles Gracie, Bob Sapp en Jay Silva. De 44-jarige heeft zijn laatste drie wedstrijden achtereen gewonnen.

Nu staat hem een ​​nieuwe uitdaging te wachten in de vorm van een 165 kilometer wegende kolos. Bombardier is een van de meest legendarische namen in het Senegalese worstelen en is tweevoudig King of the Arena-kampioen. De 44-jarige begon in 2018 aan zijn eigen reis naar MMA met een overwinning in de eerste ronde op mede-Senegalese worstelaar 'Rocky Balboa' Amadou Papis Konez en hij volgde dit op met een TKO-overwinning op de Britse BKB-kampioen Dan Podmore vorig jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws