Het geheim achter de topconditie van UFC-ster Conor McGregor (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Het geheim achter de topconditie van UFC-ster Conor McGregor (video)

Het geheim achter de topconditie van UFC-ster Conor McGregor (video)

Conor McGregor bereidt zich voor op zijn herkansing wedstrijd met Dustin Poirier op 13 januari. De topvechter verkeerd in een uitstekende conditie en ziet er beter uit dan ooit.

Maar om op top niveau te komen en het blijven vergt nogal wat. Niet alleen trainen maar ook een goede voeding consulent is cruciaal. McGregor houdt zich aan een speciaal dieet die bewaakt wordt door zijn persoonlijke adviseur.

Veel werk

Tristin Kennedy is al twee jaar de voedingsdeskundige van McGregor. Hij heeft een uniek inzicht in de diepte van de voorbereiding van McGregor. ,,Het omvat zeven dagen per week werk", vertelde Kennedy aan ESPN over zijn werkzaamheden bij McGregor.

,,Het werk omvat dagelijkse voedingsplannen, suppletie gidsen, koken, bij al zijn trainingen zijn, observeren, gegevens verzamelen. Koe meer gegevens je verzamelt, hoe beter het resultaat uiteindelijk is."

Strikt dieet

,,Als ik moet koken, moet ik koken. We hebben uiteraard ook constant contact. Hoe beter je je atleten kent, hoe beter je ze kunt laten presteren en hoe beter het programma dat je ze kunt geven. En dat is wat je ziet. als je zijn lichaamssamenstelling en zijn trainingsprestaties ziet",zet Kennedy die een voorbeeld geeft van wat McGregor zoal eet.

  • Ontbijt: haver met eieren en gebakken groene bladgroenten
  • Ochtendsnack: Fruit- en kruidensalade met biologische honing
  • Lunch: Kipfilet met rijst en asperges
  • Middagsnack: McGregor FAST vanille wei-eiwitshake met notenboter
  • Diner: Ierse lamsstoofpot met aardappelen
  • Avondsnack: Zelfgemaakte McGregor FAST chocolade wei-eiwitballetjes en biologische thee

,,Conor houdt van uitdagingen. Dat is het geweldige aan Conor. Hij kan tussen gewichtsklassen wisselen. Als je eenmaal consistent bent met het dieet en de training, kun je het naar elke gewenste bestemming aanpassen", aldus Kennedy.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/topvechter-bob-schrijber-wij-worden-bedreigd-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws