Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Datum volgende Bellator gevecht bekend’

Hesdy Gerges: ‘Datum volgende Bellator gevecht bekend’

Hesdy Gerges: 'Datum Bellator MMA debuut bekend'

Het volgende gevecht van Hesdy Gerges bij Bellator heeft een datum.

De voormalig GLORY kickbokser tekende eerder dit jaar bij Bellator waar hij zowel MMA als kickboks wedstrijden zal gaan vechten. Via Instagram maakt Gerges bekend dat er een datum is voor zijn volgende gevecht, het is alleen nog even wachten tot Bellator deze aankondigd zegt hij.

“I got a fightday confirmed today! So as soon as Bellator MMA announces it, you also know… I am blessed! Uit het bericht valt op te maken dat Gerges eerste gevecht een MMA partij zal zijn.

Debuut in Dublin

Na verwachting en volgens bronnen in Ierland zal Gerges uitkomen op het event van Bellator in Dublin op vrijdag 27 september aanstaande. Op hetzelfde event zal de Marokkaans-Nederlandse Ilias Bulaid ook zijn eerste gevecht hebben voor Bellator MMA.

ZIE OOK >> Ilias Bulaid maakt Bellator debuut in Dublin

Wanneer Bellator zelf officieel de volgende wedstrijd van Gerges aankondigd en tegen wie hij vecht is nog niet bekend. Ongetwijfeld zal dit niet lang op zich laten wachten.

Bekijk ook

Onlusten Hong Kong: Komst UFC naar China in gevaar

Dana White geeft toe dat protesten in Hong Kong UFC Shenzhen ‘uitdagender’ maken.

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Er lijkt een definitief einde te zijn gekomen aan de inmiddels langslepende affaire tussen de Franse rappers Booba en Kaaris.

UFC 241 Salarissen: Dit verdienden de MMA vechters

Stipe Miocic nam het grootste salaris mee naar huis na UFC 241 en verdiende zaterdagavond $ 750.000 voor zijn overwinning op Daniel Cormier in de headliner van de avond in Anaheim, Californië.