Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Datum volgende Bellator gevecht bekend’

Hesdy Gerges: ‘Datum volgende Bellator gevecht bekend’

Hesdy Gerges: 'Datum Bellator MMA debuut bekend'

Het volgende gevecht van Hesdy Gerges bij Bellator heeft een datum.

De voormalig GLORY kickbokser tekende eerder dit jaar bij Bellator waar hij zowel MMA als kickboks wedstrijden zal gaan vechten. Via Instagram maakt Gerges bekend dat er een datum is voor zijn volgende gevecht, het is alleen nog even wachten tot Bellator deze aankondigd zegt hij.

“I got a fightday confirmed today! So as soon as Bellator MMA announces it, you also know… I am blessed! Uit het bericht valt op te maken dat Gerges eerste gevecht een MMA partij zal zijn.

Debuut in Dublin

Na verwachting en volgens bronnen in Ierland zal Gerges uitkomen op het event van Bellator in Dublin op vrijdag 27 september aanstaande. Op hetzelfde event zal de Marokkaans-Nederlandse Ilias Bulaid ook zijn eerste gevecht hebben voor Bellator MMA.

ZIE OOK >> Ilias Bulaid maakt Bellator debuut in Dublin

Wanneer Bellator zelf officieel de volgende wedstrijd van Gerges aankondigd en tegen wie hij vecht is nog niet bekend. Ongetwijfeld zal dit niet lang op zich laten wachten.

Bekijk ook

ROT OP: Voormalig UFC-kampioen weigert te vechten in Londen

Dat de UFC buiten Amerika haar MMA-events organiseert, betekent niet dat al haar vechters staan te springen om deel te nemen.

Ilias Bulaid februari 2020 weer in actie bij Bellator MMA

Hij maakte met succes in september zijn debuut bij het Amerikaanse Bellator MMA, de Marokkaans-Nederlandse vechter Ilias Bulaid.

JEUGD MMA-VECHTEN: Bond stelt competitie ‘criteria’ bij

De eisen voor jeugdige MMA-vechters zijn aangepast.