Hersenschade belet Nate Diaz te vechten: 'Al die klappen waren teveel'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hersenschade belet Nate Diaz te vechten: ‘Al die klappen waren teveel’

Hersenschade belet Nate Diaz te vechten: ‘Al die klappen waren teveel’

Nate Diaz een van de meest beruchte UFC-vechters zou hersenschade hebben. Zo claimt rivaal en luis in de pels Jorge Masvidal. Fan favoriet Diaz heeft nog één gevecht over op zijn huidige contract bij de UFC, maar is niet van plan een nieuwe deal te sluiten.

Rivaal Jorge Masvidal denkt dat hersenbeschadiging de reden kan zijn waarom Nate Diaz weigert een nieuwe deal met de UFC te ondertekenen. De beslissing van Diaz om een nieuw contract te tekenen, heeft voormalig tegenstander Masvidal verbijsterd. Masvidal denkt dat de schokkende klappen die Diaz in de loop der jaren heeft gekregen, zijn oordeel hebben vertroebeld.

Tijdens een optreden op The MMA Hour zei Masvidal: “Ik denk dat hij te veel CTE Hersenschade [chronische traumatische encefalopathie] heeft om zelfs maar te begrijpen wat ze hem voorschotelen”, zegt Masvidal. ,,Normaal kies ik de kant van de UFC niet, zoals je weet, maar van wat ik heb gehoord en gezien, heeft deze man gewoon een verdomd ego, bro. Kom gewoon vechten.”

What the fuck

Masvidal en Diaz, beiden 37, gingen in november 2019 met elkaar in gevecht tijdens UFC 244 in Madison Square Garden. Masvidal won de partij via TKO in de derde ronde die kwam via een doktersonderbreking. Maar Masvidal is bereid om voor de tweede keer Diaz te verslaan, lees verder onder video.

Diaz heeft ondertussen geen voet meer in de MMA-kooi gezet sinds zijn UFC 263-nederlaag tegen Leon Edwards afgelopen juni 2021. Diaz twitterde eind vorige maand: ,,Ik probeer al een jaar en maanden te vechten. Ik heb de afgelopen anderhalve maand ook geprobeerd tegen Khamzat Chimaev te vechten. Maar hij was geblesseerd, had visumproblemen, overgewicht en is gaan trouwen in plaats van vechten wtf?”

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page