HELD: MMA-Kampioen slaat 3 criminelen het ziekenhuis in Nieuws
Nieuws

HELD: MMA-Kampioen slaat 3 criminelen het ziekenhuis in

HELD: MMA-Kampioen slaat 3 criminelen het ziekenhuis in
HELD: MMA-Kampioen slaat 3 criminelen het ziekenhuis in

Drie dieven vielen een MMA-kampioen aan, maar de vechter sloeg ze het ziekenhuis in.

Bruno Danovaro is een ervaren Italiaanse MMA-kampioen. De MMA-vechter doet ook vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis in Milaan, Italië. Midden in de coronavirus pandemie was Danovaro op straat terwijl hij probeerde een sigaret te roken. Maar op dat moment probeerden drie langskomende criminelen zijn portemonnee te stelen.

De dieven omringden Danovaro en vertelden hem zijn geld te overhandigen. Wat de dieven niet wisten, was wat er daarna zou komen De 52-jarige expert in judo, boksen, karate en jujitsu gaf ze een vreselijk pak slaag en stuurde ze regelrecht het ziekenhuis. In de Italiaanse media wordt Danovaro gezien als een held.

Bruno Danovaro is een icoon

Danovaro heeft een ongelooflijk verhaal achter de rug. Hij had met het Italiaanse nationale judoteam naar de Olympische Spelen van 1988 in Seoul kunnen gaan, maar hij koos ervoor om zijn fortuin te zoeken in de Verenigde Staten, waar hij ook een prijs ontving van George Bush voor zijn werk tegen doping in sportscholen.

De strijd tegen doping, samen met vrijwilligerswerk voor kinderen en in ziekenhuizen, vergezelde de kampioen zijn hele leven, die in Italië altijd werd bedreigd door drugshandel en door de maffia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws