Heftig! Vechter tekent UFC-contract wordt meteen op straat gezet MMA Nieuws
MMA Nieuws

Heftig! Vechter tekent UFC-contract wordt meteen op straat gezet

Heftig! Vechter tekent UFC-contract wordt meteen op straat gezet

Slim Trabelsi dacht zijn zaakjes goed voor elkaar te hebben toen hij afgelopen week zijn contract met vechtsport organisatie UFC tekende. Echter werd hij vrijwel direct ook weer ontslagen. Reden een dispuut met een promotor die veel geld eist.

Tunesiër Trabelsi die in de zwaargewicht divisie uitkomt zou tegen Parker Porter vechten op 22 oktober in de Etihad Arena op Yas Island, Abu Dhabi. Echter gaat dit niet door en ziet Trabelsi zijn contract met de UFC verdampen.

De inkt op het contract van Trabelsi was nog niet eens droog of hij staat alweer op straat. Slechts 10 dagen geleden bleef Trabelsi ongeslagen, toen hij Azamat Nuftillaev in de tweede ronde versloeg om de vacante ARES FC zwaargewicht titel te claimen.

Veel geld

Dit viel op bij de UFC die hem graag binnenhaalde. Echter blijkt nu dat een niet bij naam genoemde vecht promotor €90.000 eist van Trabelsi om ontheven te worden van zijn verplichtingen om te mogen vechten voor de UFC.

De bekende manager Ali Abdelaziz die onder andere voormalig UFC-ster Khabib Nurmagomedov vertegenwoordigden doet zijn beklag hierover op social media. ,,Een promotor vraagt een van mijn jongens (Trabelsi. red.), om €90.000", schreef Abdelaziz. ,,Zodat hij kan vechten voor de UFC."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws