Heftig kooigevecht stopgezet: Te gevaarlijk om door te gaan (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Heftig kooigevecht stopgezet: Te gevaarlijk om door te gaan (video)

Heftig kooigevecht stopgezet: Te gevaarlijk om door te gaan (video)

Heftig kooigevecht stopgezet: Te gevaarlijk om door te gaan (video)

Diana Reyes kreeg er flink van langs in haar titelgevecht met Saray Orozco afgelopen nacht tijdens LUX 22 in Mexico City. Reyes was zo gehavend dat de scheidsrechter en ringarts het te gevaarlijk vonden om door te laten vechten.

Het was een complete oorlog die Reyes en Orozco voerden in de MMA-kooi. Alhoewel spectaculair om te zien was het duidelijk dat Orozco haar rivale compleet domineerde in de clash. Beide Mexicanen waren bereid om tot het uiterste te gaan, echter werd de wedstrijd stopgezet.

Gebroken

Na controle door de ringarts werd de beslissing genomen het gevecht af te breken. Reyes gezicht was aan de linkerkant verdubbeld door de impact van de stoten van Orozco. Het zag er naar uit dat minimaal de oogkas van Reyes gebroken is.

Door de stopzetting werd Orozco als winnaar uitgeroepen die zich nu de Lux Fight League strogewicht kampioen mag noemen.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page