HANGEN EN WURGEN: Blaydes domineert Volkov in Las Vegas MMA Nieuws
MMA Nieuws

HANGEN EN WURGEN: Blaydes domineert Volkov in Las Vegas

HANGEN EN WURGEN: Blaydes domineert Volkov in Las Vegas
HANGEN EN WURGEN: Blaydes domineert Volkov in Las Vegas

Het gevecht zondagnacht tussen Curtis Blaydes en Alexander Volkov was slopend. Blaydes slaagde er in Volkov te verslaan op de grond.

Blaydes vestigde met zijn gevecht tegen Volkov het zwaargewicht record op take downs. Volkov een voormalig kickbokser en langer dan Blaydes slaagde er niet in het gevecht staande te houden. Vanaf ronde 1 was het Blaydes die voor het grondgevecht ging.

Op de grond

De strategie van Blaydes was duidelijk om Volkov op de grond te houden. De schaarse momenten waar het gevecht zich staande voltrok, probeerde Volkov met stoten en trappen Blaydes uit balans te krijgen. Dit wilde echter niet lukken.

Scheidsrechter Werd Dean hield een scherp oog op het grondgevecht waar Blaydes werd gesommeerd meer actie in het spel te brengen. Beide vechters raakte zichtbaar vermoeid van de worstel partij. In de laatste en vijfde ronde probeerde Volkov nog om de het tij te keren.

Helemaal kapot

Een tevergeefse poging want Blaydes bleef de dominante vechter. "Ik ben moe. Volkov was veel moeilijker dan ik dacht om te verslaan. Hij had grote sterke benen, "zegt Curtis Blaydes na afloop van de partij.

BEKIJK HIER DE UITSLAGEN VAN BLAYDES VS VOLKOV

Hij kreeg de woorden nauwelijks uit zijn mond. Het leek er even op dat hij flauw zou vallen. Curtis Blaydes verslaat Alexander Volkov via unanieme beslissing (49-46, 48-47, 48-46).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws