HANDTEKENINGENACTIE TEGEN TALPA: ‘We zijn er klaar mee’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / HANDTEKENINGENACTIE TEGEN TALPA: ‘We zijn er klaar mee’

HANDTEKENINGENACTIE TEGEN TALPA: ‘We zijn er klaar mee’

TALPA ligt flink flink onder vuur nu de organisatie heeft besloten om via haar zenders de komende UFC events niet meer uit te zenden.

De uitzendrechten van de UFC werden door TALPA gekocht die de UFC events uitzond via Veronica, KIJK TV, SBS 9 en VeronicaTV.nl (online). Echter met het uitbreken van de coronavirus pandemie, en het besluit van de UFC om toch events door te laten gaan, was alle hoop van de Nederlandse UFC fans gericht op TALPA.

Echter werd aan onze redactie bericht dat TALPA stopt met het uitzenden van de UFC events uit ethische overwegingen zolang de corona crisis actueel is, ongeacht het feit dat de UFC gewoon door blijft gaan met het organiseren van events. Een niet te verkroppen feit voor de UFC-fans, die zeggen “we zijn er klaar mee.”

Grote onzin

Er werd al opgeroepen TALPA te bestoken met mails om uitleg te vragen, nu is er ook een online petitie gestart waar handtekeningen worden verzameld om TALPA te bewegen toch uit te zenden. Het eerst volgende UFC 249 event op 18 april zal de UFC maar liefst $750 miljoen gaan opleveren mede door de betaalde optie om via UFC Fight pass te kijken.

BEKIJK HIER >> DE TALPA UFC HANTEKENINGENACTIE

Een oplettende UFC fan melde onze redactie het erg vreemd te vinden dat er bij Veronica wel nog live programma’s zijn waar gasten aan tafel zitten, “dit is toch vreemd, bij Voetbal Inside zitten ze gewoon op knuffel afstand met elkaar, maar UFC uitzenden ho maar, nee dat is lekker ethisch verantwoord. ” Of TALPA zich wat van de kritiek aan zal trekken valt te bezien.

Bekijk ook

Oudje De La Hoya (48) showed moves voor comeback gevecht

Juli heeft De La Hoya op de planning staan voor zijn comeback

‘Wie slaat Jake Paul op zijn bek’: UFC-baas is het zat

Waarom blijven deze gasten in godsnaam met UFC-jongens praten

Uitzichtloos?: Sportscholen op z’n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page