Gunstige Nederlandse kijktijden voor de UFC evenementen van januari 2021 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gunstige Nederlandse kijktijden voor de UFC evenementen van januari 2021

Gunstige Nederlandse kijktijden voor de UFC evenementen van januari 2021

Gunstige kijktijden voor de UFC evenementen van januari 2021

Goed nieuws voor de Nederlandse UFC fans. De komende evenementen van de organisatie in januari zullen op redelijke tijden te zien zijn. Normaliter moeten de UFC liefhebbers er hun bed voor uit.

Het eerste evenement zal plaatsvinden op 16 januari, UFC Fight Night. In de headliner staan voormalig kampioen Max Holloway en Calvin Kattar opgesteld. Aangezien dit evenement in Abu Dhabi gehouden wordt en om 18:00 uur (voorprogramma) begin. Is dit een prima tijd om mee te kijken. Het hoofdprogramma gaat rond 21:00 uur van start.

Dikke tegenvaller

Op 20 januari zal UFC Fight Night 185 te zien zijn. Deze wordt op woensdag gehouden en gaat los vanaf 15:00 uur (voorprogramma). Het hoofdprogramma met in de headliner Leon Edwards en Khamzat Chimaev, zal rond 18:00 te volgen zijn.

Wat de Nederlandse fans waarschijnlijk niet zal bevallen is dat UFC 257 wel in de nachtelijke uren plaatsvindt. Alhoewel eveneens gehouden in Abu Dhabi, start het voorprogramma om 00:15 uur in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari. Het hoofdprogramma met Dustin Poirier en Conor McGregor in de headliner start rond 02:00 uur.

Opgelet

Naar alle waarschijnlijkheid worden de UFC events in Nederland gewoon GRATIS uitgezonden via KIJK.nl (alleen de hoofdprogramma’s). Wil je de voorprogramma’s bekijken dan kan dit via PPV op ESPN of UFC Fight pass.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page