Grote schoonmaak: UFC ontslaat weer aantal vechters MMA Nieuws
MMA Nieuws

Grote schoonmaak: UFC ontslaat weer aantal vechters

Grote schoonmaak: UFC ontslaat weer aantal vechters

De UFC lijkt nog lang niet klaar met de grote schoonmaak binnen haar vechters stal. Vandaag werd bekend dat er weer een aantal vechters op straat zijn gezet, waaronder de Noor Emil Meek en zwaargewicht Roque Martinez.

De Noor Meek had niet veel succes bij de UFC, hij verloor 3 van 4 wedstrijden na een succesvolle start bij de UFC en een carrière bij andere vechtsport organisaties. Vlieggewicht Lara Procopio, zwaargewicht Roque Martinez en lichtgewichten Alexander Yakovlev en Joe Ellenberger staan ​​ook niet langer onder UFC-contract.

Niet presteren betekent ontslag

Het verhaal van Meek (32) was er een uit een jongensboek, na succes bij kleinere organisaties boekte hij een in 2016 een 45 seconden overwinning op Rousimar Palhares. Hierdoor kwam de Noor in het vizier bij de UFC en kreeg een contract. Meek stond onder andere tegenover UFC-kampioen Kamaru Usman maar verloor.

De overige vechters hadden wisselend succes binnen de UFC. Het lijkt er op dat de organisatie de ontslag golf voorzet die vorig jaar begon en de Nederlander Alistair Overeem bevatte, deze staat nu bij Glory Kickboxing onder contract.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws